Super League 2, Παναθηναϊκός Β'-Κηφισιά 1-0: Επέστρεψε μετά από καιρό στις νίκες

Super League 2, Παναθηναϊκός Β'-Κηφισιά 1-0: Επέστρεψε μετά από καιρό στις νίκες

Μετά από τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα ο Παναθηναϊκός Β' νίκησε 1-0 την Κηφισιά χάρη σε γκολ του Ανδρέα Αθανασακόπουλου

panathiniakos_v
Επιστροφή στις νίκες για την δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Το σύνολο του Βάθκεθ μετά από τέσσερις συνεχόμενες γκέλες, νίκησε 1-0 την Κηφισιά στο γήπεδο του Ασπροπύργου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής για την Super League 2.

Πρωταγωνιστής και πάλι ήταν ο αρχηγός του Τριφυλλιού, Ανδρέας Αθανασακόπουλος, ο οποίος με υπέροχο σουτ στο 68᾽ έκρινε την συνάντηση υπέρ της ομάδας του.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με κάποιες μικροευκαιρίες και από τις δύο πλευρές ενώ στο δεύτερο μέρος οι Πράσινοι κυριάρχησαν πάνω στο χορτάρι και ήταν εμφανώς ανώτεροι. Η πρώτη απειλή ήρθε με το δυνατό σουτ του Σερπέζη στο 48’ να καταλήγει στην αγκαλιά του Αναγνωστόπουλου ενώ δύο λεπτά μετά ακολούθησε μια ακόμα ευκαιρία, καθώς μετά από ωραία ατομική ενέργεια ο Κρυπαράκος πάτησε περιοχή, σούταρε, αλλά η προσπάθειά του πέρασε άουτ.

Στο 59᾽ ο Αναγνωστόπουλος νίκησε τον Μαραθωνίτη σε τετ α τετ και η Κηφισιά... απάντησε στο 65’, με τον Ντοριβάλ να σουτάρει έξω από την περιοχή και τον Ξενόπουλο να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Στο 68' οι Πράσινοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Κρυπαράκος έστρωσε για τον επερχόμενο Αθανασακόπουλο, ο οποίος με σουτ από θέση μέσα αριστερά, πέτυχε το 1-0. Η Κηφισιά προσπάθησε να ισοφαρίσει άμεσα, με το σουτ του Τετέι να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ, ενώ είχε την καλύτερη της φάση στο 76’, όταν από εντυπωσιακή προσπάθεια του Μουστάκη, ο Ξενόπουλος μπλόκαρε και έσωσε την ομάδα του.

Κλείσιμο
Το Τριφύλλι έφτασε κοντά στο 2-0, με το σουτ του Μαρτίνη στην αμέσως επόμενη φάση να περνάει ελάχιστα άουτ. Μεγάλη ευκαιρία και από τον Τσιριγώτη στο 85' , όπως συνέβη και τρία λεπτά αργότερα, με το γέμισμα του Αλμπάνη από αριστερά και την προβολή του Τσιριγώτη μέσα από την μικρή περιοχή, που κατάφερε να αποκρούσει ο Αναγνωστόπουλος, διατηρώντας το 1-0 μέχρι τέλους.

Παναθηναϊκός Β᾽: Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (46’ Σερπέζης), Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καρβούνης (78’ Αλμπάνης), Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος (90’ Καραμπάς), Μαραθωνίτης (72’ Τσιριγώτης).

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μκρτσιάν, Σωτηράκος, Μουστάκης (80’ Τόλιος), Να (80’ Παυλάκης), Παπασάββας (72’ Φερνάντεζ), Ντοριβάλ, Βαζ (55’ Οικονομίδης), Κουϊρουκίδης (73’ Γιαννιτσάνης), Καλλέργης, Τετέι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεβαδειακός 32 (16 ματς)
------------------------------------------
2. Καλλιθέα 31 (14 ματς)
3. Καλαμάτα 30 (15 ματς)
4. ΑΕΚ Β' 28 (15 ματς)
5. Αιγάλεω 28 (16 ματς)
6. Κηφισιά 26 (16 ματς)
7. Χανιά 24 (16 ματς)
8. Εργοτέλης 24 (15 ματς)
9. Παναθηναϊκός Β' 21 (17 ματς)
10. ΟΦ Ιεράπετρας 20 (15 ματς)
11. Επισκοπή 19 (15 ματς)
12. Ρόδος 16 (13 ματς)
13. Διαγόρας 15 (16 ματς)
--------------------------------------------
14. Καραϊσκάκης 15 (15 ματς)
15. Ηρόδοτος 12 (16 ματς)
16. Αστέρας Βλαχιώτη 10 (15 ματς)
17. Ζάκυνθος 4 (13 ματς)

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Τη Δευτέρα η τελευταία απολογία – 10 προφυλακισθέντες και ένα ερωτηματικό

Πάτρα: Οι τοξικολογικές της 9χρονης Τζωρτζίνας θα ρίξουν φως στο μυστήριο των ανεξήγητων θανάτων

«Θα απολογηθώ εγώ που τους πήρε ο Χάρος;» - Η κυνική δήλωση της ιδιοκτήτριας του γηροκομείου στα Χανιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης