Πάρτε κουβέρτες: Το ανέκδοτο του Γιάννη Αντετοκούνμπο που... πάγωσε τον Θανάση - Δείτε βίντεο

Πάρτε κουβέρτες: Το ανέκδοτο του Γιάννη Αντετοκούνμπο που... πάγωσε τον Θανάση - Δείτε βίντεο

«Ποιο είναι το δυσκολότερο κομμάτι, όταν ξεκινάς να μαθαίνεις ποδήλατο;» ρώτησε ο Greek Freak τον αδελφό του και συμπαίκτη του στους Μπακς

pjimage__3_
Σε μεγάλα κέφια βρισκόταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς με 112-98 επί των Γουίζαρντς και κυρίως για το 29ο triple-double της καριέρας ξεπερνώντας τον σπουδαίο Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Έλληνας φόργουορντ των «Ελαφιών» ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter ένα βίντεο  στο οποίο επιχειρεί να κάνει το... σύμπαν να παγώσει.

«Δώσε του μια κουβέρτα, γιατί έρχεται ένα κρύο», λέει ο Γιάννης εν πτήση και με μια λευκή κουβέρτα φροντίζει να σκεπάσει τον αδελφό του Θανάση πριν πει το ανέκδοτό του.

«Ποιο είναι το δυσκολότερο κομμάτι, όταν ξεκινάς να μαθαίνεις ποδήλατο;» ρωτάει ο Greek Freak τον συμπαίκτη του στους Μιγλουόκι Μπακς. Ο Θανάσης τον κοιτάει χαμογελώντας χωρίς να γνωρίζει την απάντηση, με τον Γιάννη να του αποκαλύπτει πως είναι «το πεζοδρόμιο» και τους δυο να ξεσπάνε σε γέλια.



Κλείσιμο
Στον Γιάννη αρέσουν πολύ τα ανέκδοτα και έχει επιχειρήσει και άλλες φορές να κάνει τον κόσμο να γελάσει, χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Θυμίζουμε ότι μετά την αναμέτρηση με τους Γκρίζλις ο Αντετοκούνμπο είχε επιχειρήσει να κάνει τους δημοσιογράφους να γελάσουν στη συνέντευξη Τύπου, ρωτώντας τους «που πάνε οι αγελάδες;», με την απάντηση να ήταν «go to the mooooovies», «τραβώντας» χαρακτηριστικά το «όμικρον», κάτι που παραπέμπει στην κλασική κραυγή των αγελάδων.



Επόμενο ματς για τους Μπακς τα ξημερώματα της Κυριακής (05:00) στο Πόρτλαντ απέναντι στους Μπλέιζερς και όλοι στο Μιλγουόκι εύχονται η ομάδα να πάρει τη νίκη για να ακούσουν από τον Γιάννη ακόμα ένα ανέκδοτο.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Ριάνα δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά στην πρώτη της ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου θύμισε στους followers πόσο σέξι είναι στην πίστα

Κύκλωμα μαστροπείας: Γνωστή πιανίστα-συνοδός εξαπατά εύπορους άνδρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης