Δίχτυα στην «καυτή» Miss Universe της Ισπανίας έριξε ο Κέπα

Δίχτυα στην «καυτή» Miss Universe της Ισπανίας έριξε ο Κέπα

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Τσέλσι, Κέπα Αριθαμπαλάγα, είναι πλέον ζευγάρι με την καυτή Miss Universe της χώρας του, την Αντρέα Μαρτίνεθ

martinez
Νέος έρωτας για τον Κέπα Αριθαμπαλάγα. Ο διεθνής Ισπανός τερματοφύλακας είναι πλέον ζευγάρι με την Αντρέα Μαρτίνεθ, η οποία είναι Miss Universe 2020 στην χώρα της Ιβηρικής.

Το ζευγάρι δημοσιοποίησε την σχέση του με μια κοινή του φωτογραφία στο Instagram με την λεζάντα να γράφει "σχετικά μ' εμάς".


Κλείσιμο
Ο Κέπα που είναι μέλος της Τσέλσι και το 2021 κατέκτησε το Champions League δεν είναι στις πρώτες επιλογές των "Μπλε" και σύμφωνα με το ESPN αναζητούν και ομάδα για να τον "ξεφορτωθούν".

Αυτά φυσικά δεν τον απασχολούν ιδιαίτερα αφού ζει τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής του δίπλα στην 29χρονη η οποία είναι και ένα χρόνο μεγαλύτερη του.

Ο Κέπα ζει πάντα έντονα τους έρωτες του και κανείς δεν ξεχνά τον χωρισμό του με την Αντρέα Πέρεθ (πάλι Αντρέα) στις αρχές του 2020 ο οποίος και τον "διέλυσε" ψυχολογικά και τον έριξε στον πάγκο της Τσέλσι.

Είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους τερματοφύλακες στον κόσμο και το 2018 η Τσέλσι ξόδεψε 80.000.000 ευρώ για να "σπάσει" τη ρήτρα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 7 ετών αλλά τα 2 τελευταία χρόνια είναι "φάντασμα" του εαυτού του.

Τη σεζόν που διανύουμε έχει 4 συμμετοχές στην Premier League και 1 στο Champions League και έχει χάσει την θέση του από τον Εντουάρ Μεντί.

Από την άλλη η Μαρτίνεθ που κατάγεται από το Λεόν διαδέχτηκε την Ναταλί Ορτένγκα στον θρόνο της Miss Universe. Έχει ύψος 1.80μ και είναι πρώην αθλήτρια του μπάσκετ και έφτασε έως την εθνική Ισπανίας νεανίδων.

Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων.



Ειδήσεις σήμερα:

Άφαντος ο διαρρήκτης που εισέβαλε χθες σε διαμέρισμα αστυνομικού στη Νέα Ιωνία - Δείτε βίντεο

Έζησα στην ΕΣΣΔ και δεν χρειάζομαι αναμνηστικές δόσεις κομμουνισμού, λέει ο ιστορικός της υπόθεσης «Παπαρατσένκο»

Αγωνία για τη Stealth Omicron: Φόβοι και ενδείξεις ότι συντηρεί υψηλά τον αριθμό των κρουσμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης