Australian Open: Αποκλεισμός σοκ για Ραντουκάνου από το Νο98 της κατάταξης!

Australian Open: Αποκλεισμός σοκ για Ραντουκάνου από το Νο98 της κατάταξης!

Το κορίτσι -θαύμα της Βρετανίας, η οποία πέρσει κατέκτησε το US Open, αποκλείστηκε στο 2ο γύρο του Australian Open από τη Μαυροβούνια Ντάνκα Κόβινιτς που επικράτησε με 2-1 σετ

Raducanu
Αποκλεισμός σοκ για τη 18χρονη Βρετανίδα που είχε ταξιδέψει με μεγάλα όνειρα στη Μελβούρνη ωστόσο δεν είχε υπολογίσει την Ντάνκο Κόβινιτς.



Η 28χρονη αθλήτρια από το Μαυροβούνιο που βρίσκεται στο Νο98 της παγκόσμιας κατάταξης (η καλύτερη θέση που είχε ποτέ είναι το Νο46) δεν είχε φτάσει ποτέ μέχρι τους 32 ενός τουρνουά Grand Slam, αλλά τα κατάφερε σήμερα.



Κλείσιμο
Κι αυτή ήταν η 7η απόπειρα της να προκριθεί στον 3ο γύρο του Australian Open με την Κόβιντις να παίρμει το πρώτο σετ (αν και βρέθηκε να χάνει με 0-3), τη  Ραντουκάνου να ισοφαρίζει προσωρινά σε 1-1, αλλά  η Κόβινιτς ήταν εμφανώς ανώτερη σε όλους τους τομείς και επικράτησε δίκαια με 2-1 (4-6, 6-4, 6-3), ενώ στον επόμενο γύρο θα παίξει είτε με την Χάλεπ, είτε με την Μάια.

Νωρίτερα είχαν προηγηθεί οι αποκλεισμοί των Γκαρμπίν Μουγκουρούθα και Ανέτ Κονταβέιτ επίσης από τον δεύτερογύρο.

Η Μουγκουρούθα (Νο3) ηττήθηκε από την Αλιζέ Κορνέ με 2-0 σετ (6-3, 6-3), ενώ η Ανέτ Κονταβέιτ (Νο6) η οποία ηττήθηκε από την 19χρονη Δανή Κλάρα Τόσον με 2-0 σετ (6-2. 6-4).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης