Super Cup Ισπανίας, Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Μια ντουζίνα κούπες για την «Βασίλισσα» - Δείτε τα γκολ

Super Cup Ισπανίας, Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Μια ντουζίνα κούπες για την «Βασίλισσα» - Δείτε τα γκολ

Με γκολ των Μόντριτς και Μπενζεμά η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό του Super Cup Ισπανίας που φιλοξενήθηκε στο Ριάντ

real_mardid
Τις 12 κατακτήσεις Super Cup Ισπανίας έφτασε η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού επικράτησε με 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό που διεξήχθη την Κυριακή (16/1) στη Σαουδική Αραβία. 

Ο Λούκας Μόντριτς στο 38ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, με τον Καρίμ Μπενζεμά να διπλασιάζει τα τέρματα από την άσπρη βούλα στο 52’.



Στο 87’ η Ρεάλ έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Μιλιτάο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, με την Μπιλμπάο να χάνει την ευκαιρία να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αφού ο Κουρτουά έκανε μια τρομερή επέμβαση με το πόδι στην εκτέλεση πέναλτι του Γκαρθία.



Αθλέτικ Μπιλμπάο (Μαρθελίνο Γαρθία Τοράλ): Ουνάι Σιμόν - Ντε Μάρκος, Γεράι, Ίνιγο Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα (58’ Μπερτσίτσε) - Μπερενγκέρ (46’ Νίκο Γουίλιαμς), Ντάνι Γαρθία, Θάραγα (58’ Μίκελ Βέσγα), Μουνιαΐν (81’ Νίκο Σεράνο) - Σανθέτ (58’ Ραούλ Γαρθία), Ινιάκι Γουίλιαμς.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά - Λούκας Βάθκεθ, Έντερ Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί - Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος - Ροντρίγκο (64’ Βαλβέρδε), Μπενζεμά, Βινίσιους Ζούνιορ (85’ Μαρσέλο).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης