Χάμιλτον: «Συγχαρητήρια στον Μαξ και την Red Bull»
Μπορεί να έχασε τον τίτλο στη Formula 1, όμως ο Λιούις Χάμιλτον παρά την στεναχώρια του, έδωσε τα εύσημα σε Φερστάπεν και Red Bull
Απόλυτα χαρούμενος με την Mercedes δήλωσε ο Λιούις Χάμιλτον μετά το τέλος στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να δώσε συγχαρητήρια σε Μαξ Φερστάπεν και Red Bull.
«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Φερστάπεν και στη Red Bull. Είμαι τόσο χαρούμενος για την ομάδα μου τη Mercedes, δώσαμε πραγματικά τα πάντα. Ένιωθα απίστευτα στο μονοθέσιο τους τελευταίους μήνες. Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου», είπε χαρακτηριστικά.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.