Με Ματέο Γκαρσία η αποστολή του Άρη για Τούμπα

Με Ματέο Γκαρσία η αποστολή του Άρη για Τούμπα

Ο Ματέο Γκαρσία είναι στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του

MATEO_ARIS
Τελικά, ο Άρης θα έχει τις υπηρεσίες του Ματέο Γκαρσία στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός άσος γυμνάστηκε σήμερα κανονικά στην προπόνησή που έδωσε το «παρών» και ο Θοδωρής Καρυπίδης, και έτσι ο Άκης Μάντζιος τον πήρε στην αποστολή του αγώνα.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται και οι Λέισμαν και Σούντγκρεν οι οποίοι επίσης ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν. Όπως επίσης και ο Λούμορ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης
Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (28/11), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Cuesta, Denis Cesar De Matos, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Lucas Sasha, Brabec, Fabiano Leismann, Mancini, Ndiaye, Sakic, Jeggo, Matilla, Benalouane, Cristian Lopez, Sundgren, Ganea, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης