Ναβρατίλοβα και Έβερτ αποθεώνουν την Μαρία Σάκκαρη

Ναβρατίλοβα και Έβερτ αποθεώνουν την Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και η Κρις Έβερτ κυριάρχησαν στο γυναικείο τένις για πολλά χρόνια και μιλώντας ενόψει του WTA Finals αφιέρωσαν εγκωμιαστικά σχόλια για τη Μαρία Σάκκαρη...

sakkari
Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν ποιες είναι η Μαρτίνα Ναβρατίλοιβα, Κρις Έβερτ απλά να αναφέρουμε ότι αμφότερες έχουν στην κατοχή τους από 18 τίτλους σε Grand Slam και στις 16 πρώτες εκδόσεις του WTA Finals μία εκ των δύο είχε κερδίσει τις 12... Ο ορισμός της απόλυτης κυριαρχίας!

Οι δύο μεγάλες κυρίες του παγκόσμιου τένις κλήθηκαν από την επίσημη σελίδα της WTA να αναλύσουν τις 8 διεκδικήτριες του φετινού τίτλου στις οποίες υπάρχει για πρώτη φορά και το όνομα της Μαρίας Σάκκαρη.



Κλείσιμο
«Είμαι εντυπωσιασμένη με το μαχητικό της πνεύμα.», είπε η Ναβρατίλοβα με την Έβερτ να συμπληρώνει: «Είναι το κάτι άλλο. Απλά ένα απίστευτο, αθλητικό ταλέντο».

Κι αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω είναι ένα ακόμη μεγάλο παράσημο για τη Μαρία, η οποία ξεκίνησε το 2021 όντας στην 21η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, χωρίς να έχει κάποια ιδιαίτερη διάκριση σε μεγάλο τουρνουά και 11 μήνες αργότερα έχει φτάσει στο Νο 6 του ranking, έχει παίξει δυο ημιτελικούς Grand Slam και τα καλύτερα είναι μπροστά της...

«Έτος έκρηξης. Έχει βελτιώσει πραγματικά το παιχνίδι της, έχει γίνει πιο ενεργή και έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η Μαρία ήταν τόσο καλή στην άμυνα και βασίστηκε σε αυτό. Τώρα προχωρά...», σχολίασε η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα για την Σάκκαρη και πρόσθεσε: «Είμαι εντυπωσιασμένη με το μαχητικό της πνεύμα. Μπορεί να τρομάξει τους ανθρώπους με αυτό, γιατί είναι τόσο στο πρόσωπό της όσο και στη στάση της. Μπορεί να βάλει μερικούς ανθρώπους στη θέση τους, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Παίζει και συμπεριφέρεται σαν να έχει ήδη κερδίσει τον αγώνα κι ενώ το παιχνίδι παίζεται ακόμα».

Εξίσου εντυπωσιακά και τα όσα ανέφερε η Κρις Έβερτ...
«Ένα ανθρώπινο δυναμό, αυτό. Είναι κάτι άλλο. Απλά ένα απίστευτο, αθλητικό ταλέντο. Μοναδική η κινητικότητα και το επίπεδο φυσικής κατάστασης. Πολύ επιθετική. Μπορεί να σκοτώσει… γίγαντες, να νικήσει οποιανδήποτε στον κόσμο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης