Europa League: Μυθικό αυτογκόλ στο Γαλατάσαραϊ-Λάτσιο, ο τερματοφύλακας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των λατσιάλι
Η γκάφα της χρονιάς στο Europa League σημειώθηκε από την πρώτη αγωνιστική, με πρωταγωνιστή τον Θωμά Στρακόσια κι ένα αδιανόητο αυτογκόλ για το 1-0 της Γαλατάσαραϊ κόντρα στη Λάτσιο
Όσοι παρακολούθησαν Euro το περασμένο καλοκαίρι, θυμούνται χαρακτηριστικά το... ανεξήγητο αυτογκόλ-γκάφα του Ντουμπράβκα στο Σλοβακία - Ισπανία.
Κάτι παρόμοιο έλαβε χώρα και στην πρεμιέρα του Europa League, μόνο που αυτή τη φορά η «τρέλα» έφτασε στο αποκορύφωμα. Πρωταγωνιστής ο Θωμάς Στρακόσια, ο τερματοφύλακας τηςΛάτσιο στο ματς κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, ο οποίος στην προσπάθειά του να μαζέψει τη μπάλα που υπερυψώθηκε από την απομάκρυνση του αμυντικού, έχασε πλήρως τον έλεγχό της και την έστειλε με κόντρα στο δοκάρι κι έπειτα στα δίχτυα. Πραγματικά ανεπανάληπτο.
Ο έμπειρος κίπερ δεν μπορούσε να πιστέψει το λάθος του, με τους συμπαίκτες του να σπεύδουν να τον παρηγορήσουν.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.