Το ελληνικό δίδυμο ακυρώθηκε στην 4η ιστιοδρομία, έχει 14 βαθμούς ποινής, και «πέταξε» τη χειρότερη βαθμολογία τους, η οποία ήταν 20 βαθμοί, εξαιτίας της ακύρωσης.
Στην κατάταξη προηγούνται οι Αυστραλοί Ράιαν και Μπέλτσερ (4 βαθμοί ποινής), οι οποίοι επικράτησαν και στις δύο σημερινές ιστιοδρομίες, στη 2η θέση είναι οι Βρετανοί Πέισενς και Γκραμπ με 9 βαθμούς ποινής (σ.σ. πήραν τη 2η και την 4η θέση, αντίστοιχα, στην 3η και 4η ιστιοδρομία.
Ενώ στην 3η θέση με 14 βαθμούς ποινής, όσους έχουν και οι Μάντης/Καγιαλής, βρίσκονται οι Σουηδοί Ντάλμπεργκ και Μπέργκστρομ (σ.σ. κατέλαβαν την όγδοη και την πέμπτη θέση, αντίστοιχα, στις δύο σημερινές κούρσες).
Συγκινητικές στιγμές στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Καράτζη - Η διοίκηση τίμησε τον Αντώνη Καράτζη, για τη μακροχρόνια προσφορά και στήριξή του στην ομάδα και το κρητικό ποδόσφαιρο.