Ολυμπιακοί Αγώνες, Ιστιοπλοΐα: Εξαιρετικό ξεκίνημα για Καραχάλιου, 2η στην πρώτη ιστιοδρομία
Ποδαρικό με το δεξί από την Βασιλεία Καραχάλιου στους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς πήρε την δεύτερη θέση στην πρώτη κούρσα των Laser Radial - Το παλεύει ο Κοκκαλάνης στα RSX
Ιδανικό ξεκίνημα για την ελληνική ιστιοπλοΐα και την Βασιλεία Καραχάλιου η οποία τερμάτισε στην δεύτερη θέση στην πρώτη ιστιοδρομία των Laser Radial.
Η αθλήτρια του Τάμας Εσέζ, κάλυψε την κούρσα σε χρόνο 46:57 και έμεινε πίσω κατά πέντε δευτερόλεπτα μόνο από την Ισπανίδα Κριστίνα Πουγιόλ Μπάχο, ξεκινώντας έτσι εξαιρετικά την πρώτη ημέρα.
Εχει άλλη μία κούρσα στο σημερινό πρόγραμμα για την Καραχάλιου που είναι από τις ελπίδες μας για ένα μετάλλιο στο Τόκιο.
Το παλεύει ο Κοκκαλάνης
Στα RSX ανδρών ολοκληρώθηκαν οι δύο από τις τρεις προγραμματισμένες κούρσες, με τον Βύρωνα Κοκκαλάνη να τερματίζει 8ος στην πρώτη και 17ος στην δεύτερη.
Αργότερα θα αρχίσει τις προσπάθειές της και η Κατερίνα Διβάρη στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών όπου θα γίνουν 3 κούρσες σήμερα.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.