Euro 2020: Ο Μπράις Μέντεθ αφήνει τη... Μύκονο για να ενσωματωθεί εκτάκτως στην εθνική Ισπανίας

Euro 2020: Ο Μπράις Μέντεθ αφήνει τη... Μύκονο για να ενσωματωθεί εκτάκτως στην εθνική Ισπανίας

Τρέχει και δεν… φτάνει ο Μπράις Μέντεθ, που διέκοψε τις διακοπές του στη Μύκονο προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας

mendezz_2
Αλλαγή πλάνων για τον Μπράις Μέντεθ, που διέκοψε τις διακοπές του στη Μύκονο προκειμένου να ενσωματωθεί άρον-άρον στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας, η οποία προετοιμάζεται για την τελική φάση του Euro.

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας κάλεσαν τον 24χρονο χαφ της Θέλτα και του ζήτησαν να ετοιμάσει βαλίτσες για να ταξιδέψει στη Μαδρίτη και να αποτελέσει μια έξτρα λύση στα χέρια του Λουίς Ενρίκε.





Κλείσιμο
Θυμίζουμε ότι στη «φούρια ρόχα» προέκυψε πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο μέσος Σέρχιο Μπουσκέτς βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, κάτι που προκαλεί ανησυχία στο εσωτερικό της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μέντεθ έχει μόλις μία διεθνή συμμετοχή, το 2018 σε φιλικό με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, όταν και πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Από ‘κει και πέρα, ο 21χρονος χαφ έχει ήδη εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, αφού θα βρισκόταν πιθανότατα στην αποστολή της χώρας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.








Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Μίτροβιτς

ΠΑΟΚ: Θετική εισήγηση Λουτσέσκου για Μπάμπα

Ο… YouTuber Logan Paul δεν βγήκε νοκ άουτ από τον Floyd Mayweather!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης