Ο… YouTuber Logan Paul δεν βγήκε νοκ άουτ από τον Floyd Mayweather!

Ο… YouTuber Logan Paul δεν βγήκε νοκ άουτ από τον Floyd Mayweather!

Το φαινόμενο των social media, Logan Paul, άντεξε και στους 8 γύρους απέναντι στον Floyd Mayweather, στον αγώνα επίδειξης, που πολλοί χαρακτήρισαν «ανέκδοτο»...

Screenshot_2021-06-07_at_09-28-54_Ο__YouTuber_Logan_Paul_δεν_βγηκε_νοκ_αουτ_απο_τον_Floyd_Mayweather_
Χωρίς νικητή έληξε ο πολυαναμενόμενος αγώνας επίδειξης, που πολλοί χαρακτήρισαν «ανέκδοτο», μεταξύ του Floyd Mayweather και του Logan Paul στο Μαϊάμι!

Το φαινόμενο των social media άντεξε και στους 8 γύρους απέναντι στον ''Money'', ο οποίος δεν κατάφερε από την πλευρά του να τον βγάλει νοκ άουτ.

Ο διάσημος YouΤuber προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το σωματικό του πλεονέκτημα, αλλά ελάχιστα ήταν τα χτυπήματά του που βρήκαν στόχο. Από τον 4ο γύρο και μετά, ωστόσο, κουράστηκε, με αποτέλεσμα ο 44χρονος πυγμάχος να αφήσει την παθητική στάση και να βγει στην επίθεση.

«Το νοκ άουτ είναι θέμα χρόνου», έλεγαν οι σχολιαστές, αλλά δεν έπεσαν μέσα. Ο Logan Paul άντεξε, λέγοντας μετά τη λήξη του αγώνα: «Θα πάω σπίτι μου και θα σκέφτομαι πως ο Floyd με άφησε να επιζήσω».

Από την άλλη, ο Floyd Mayweather τόνισε: «Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως δεν είμαι 21 ετών πλέον».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας με βάση τα κιλά και το ύψος των δύο αντιπάλων κανονικά δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί. Άλλαξαν τα όρια για να γίνει τελικά.

Κλείσιμο







Πηγη: SportFM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης