Σε μπελάδες ο NBAer Στέρλιγκ Μπράουν: Δέχτηκε άγρια επίθεση σε strip club!

Σε μπελάδες ο NBAer Στέρλιγκ Μπράουν: Δέχτηκε άγρια επίθεση σε strip club!

Ο γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς, Στέρλινγκ Μπράουν, βρισκόταν μαζί με συμπαίκτες του στο νυχτερινό μαγαζί, όταν ενεπλάκη σε καβγά - Ο αθλητής φέρεται να κτύπησε στο πρόσωπο

sterling
Σε μπελάδες που θα μπορούσαν να έχουν πολύ χειρότερη κατάληξη ενεπλάκη ο Στέρλινγκ Μπράουν. Συγκεριμένα, ο γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς επισκέφτηκε μαζί με αρκετούς συμπαίκτες του ένα στριπ κλαμπ τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (19/4) στο προάστιο Coral Gables του Μαϊάμι στη Φλόριντα.

Αργότερα κυκλοφόρησε η φήμη πως υπήρξε θύμα επίθεσης χωρίς ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει λεπτομέρειες από τον ξυλοδαρμό του παρά μόνο πως υπέστη «τραυματισμούς στο πρόσωπο», προσθέτοντας πως αναμένεται «να ανακάμψει πλήρως».

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν αργότερα στο φως από το  Athletic, ο Μπράουν και τουλάχιστον τρία ακόμα άτομα στο βαν είχαν έναν έντονο διάλογο, που κλιμακώθηκε με τον αθλητή να δέχεται μπουκάλι στο κεφάλι, «αφήνοντας αίμα παντού». Οι συμπαίκτες του φέρεται να παρενέβησαν για να διαλύσουν τον καβγά, καθώς αποχωρούσαν από το κλαμπ.
brown_181538

«Αν δεν ήταν τόσο σωματικά ισχυρός και σκληρός, ίσως να μην κατάφερνε να γλιτώσει», είπε μια πηγή. «Θα μπορούσε να είχε πεθάνει» Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν η αστυνομία κατέφτασε στο σημείο, ο Μπράουν και ένας άγνωστος άνδρας «αντέδρασαν και αρνήθηκαν να συνεργαστούν». «Έγιναν αρκετές προσπάθειες, προκειμένου ο Μπράουν να δώσει πληροφορίες, αλλά εκείνος επέμενε ότι ήθελε μονάχα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο».

Όπως ήταν φυσικό, ο γκαρντ των Ρόκετς χρειάστηκε αρκετά ράμματα για τους τραυματισμούς του στο πρόσωπο, ενώ υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων πριν πάρει εξιτήριο και επιστρέψει στο Χιούστον.

Οι Ρόκετς, από την πλευρά τους, δήλωσαν ότι θα συνεργαστούν πλήρως με την έρευνα της λίγκας, αλλά οι αξιωματούχοι της ομάδας έχουν δώσει εντολή στους παίκτες να μην απαντούν σε ερωτήσεις.


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ σε γηροκομείο στα Χανιά: 68 νεκροί σε έναν χρόνο

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Ομόφωνα ένοχος για τη δολοφονία Ξυλούρη ο γιος του Καλομοίρη

Στα 2.759 τα νέα κρούσματα - 822 οι διασωληνωμένοι, 75 θάνατοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης