Barcelona Open: «Πέταξε» στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς

Barcelona Open: «Πέταξε» στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς

O Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε με 7-5, 6-3 τον Άλεξ Ντε Μινόρ και θα παίξει την Παρασκευή με τον Φελίξ Οζέ Αλιασίμ στον προημιτελικό του Barcelona Open

tsitsi_var
Στους "8" στο Barcelona Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cauaghivhjzl-sf)


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι για 2η φορά στους "8" (μετά από το 2018) αφού απέκλεισε με 7-5, 6-3 τον Άλεξ Ντε Μινόρ και θα παίξει την Παρασκευή με τον Καναδό Φελίξ Οζέ Αλιασίμ. Αυτή είναι η 7η σερί νίκη με 2-0 σετ του Έλληνα στο Tour αλλά και η 7η πρόκριση του σε προημιτελικό μέσα στο 2021!

Όσο αφορά τα παιχνίδια με τον Ντε Μινόρ ο Τσιτσιπάς μετράει πλέον 5-0 νίκες. Ο Αυστραλός πάλεψε με τα καλά του σερβίς και με τα ντροπ, βρέθηκε μπροστά με μπρέικ στο 2ο σετ αλλά "έφαγε" 2 μπρέικ στη σειρά και αποκλείστηκε.

Μπρέικ και προβάδισμα!

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα προηγηθεί με το σερβίς του με 2-1 του Άλεξ Ντε Μινόρ και ο Αυστραλός ισοφαρίζει με love service game. Με τον ίδιο τρόπο ο Έλληνας θα πάει στο 3-2 και εν συνεχεία στο 4-3. Με love service game ισοφαρίζει σε 4-4 ο Αυστραλός και με love service game θα προηγηθεί με 5-4 ο Έλληνας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πάει στο 6-5 και με μπρέικ θα κλείσει στο 7-5!

Στους "8" στη Βαρκελώνη

Στο 2ο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα σβήσει 2 μπρέικ πόιντ αλλά θα δεχτεί τελικά μπρέικ στο 1ο γκέιμ (1-0) και με το σερβίς του ο Αυστραλός θα προηγηθεί με 2-0! Με μπρέικ θα ισοφαρίσει σε 2-2 και με νέο μπρέικ θα πάει στο 5-3! Ο Ντε Μινόρ θα σβήσει 3 ματς πόιντ αλλά με το 4ο ο Τσιτσιπάς θα κλείσει το παιχνίδι σε 1.24' στο 6-3.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ακόμα ένα επίτευγμα «σταθμός» για το Perseverance της NASA - Παρήγαγε για πρώτη φορά οξυγόνο στον Άρη!

Τέμπεστ Στορμ: Πέθανε η εξωτική χορεύτρια που «τα είχε» με τον Έλβις και είχε ασφαλίσει το στήθος της για 1 εκατ. δολάρια!

Αγώνας επιβίωσης στη Μιανμάρ: «Λιμός θα πλήξει τη χώρα», προειδοποιεί ο ΟΗΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης