Μάντζιος: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ντέρμπι και θέλει προσοχή»

Μάντζιος: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ντέρμπι και θέλει προσοχή»

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε μέσω συνέντευξης στο ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και την υπόθεση παραμονής του Σίλβα

mantzios
Ο Άρης υποδέχεται την Κυριακή (11/4) την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 54 πόντους και στο +4 από τον τρίτο ΠΑΟΚ.
Ο προπονητής, Άκης Μάντζιος, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε στην επικείμενη μάχη με την «Ένωση» και την βαθμολογική σημασία του αγώνα, ενώ στάθηκε και στην υπόθεση παραμονής του Σίλβα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cajc7ahiyant-sf)


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Μας προβλημάτισε όλο το πρώτο ημίχρονο. Ήταν το χειρότερο ημίχρονο που κάναμε φέτος. Στην ουσία δεν κάναμε τίποτα από αυτά που θέλουμε ως ομάδα. Το θετικό είναι πως αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης που είναι πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια της διαδικασίας των πλέι οφ».

Για το γεγονός πως η νίκη ήρθε μέσα από παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο: «Είναι σημαντικό για την ομάδα. Έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ, με παίκτες που είναι καλοί και ποιοτικοί. Ξεκινάνε οι 11 και όσα παιδιά έρχονται όταν τους ζητηθεί να βοηθήσουν την ομάδα το κάνουν και αυτό είναι σημαντικό, όχι για εμένα αλλά για την ομάδα».

Για το αν η παρουσία των Σίλβα και Μάνου αλλάζουν τα πλάνα του ενόψει του αγώνα της Κυριακής: «Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Και ο Σίλβα και ο Μάνος ξέρουμε τι μπορούν να δώσουν. Έχουν αρκετές δυνατότητες και τα δύο παιδιά. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και το σχεδιάσουμε ανάλογα».

Για το αν είναι επιθυμία του να παραμείνει ο Σίλβα στον Άρη και τη νέα σεζόν: «Είναι ένας χαρισματικός παίκτης. Έχει πολλά προσόντα και είναι ένα παιδί που θεωρώ δεν είχε πολλά παιχνίδια πριν τον Άρη. Παιχνίδι με παιχνίδι και αν η ομάδα μπορέσει να ολοκληρώσει τη διαδικασία να τον κρατήσει θα είναι μεγάλη επιτυχία».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και αν θεωρεί πως είναι «κλειδί»: «Αν το δούμε βαθμολογικά θεωρώ πως είναι αγώνας κλειδί. Έχει όμως πολλούς αγώνες ακόμα. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Υπάρχει συσσωρευμένη κόπωση. Είναι ένα ντέρμπι και πάντα θέλει προσοχή».

Για το αν παίζει ρόλο η ψυχολογία των δύο ομάδων: «Μιλάμε για ένα ντέρμπι. Παίζει μεγάλο ρόλο το πως θα παρουσιαστεί η κάθε ομάδα. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε σε κανένα σημείο, ούτε να κοιτάξουμε την ψυχολογία της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ, έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για αυτό το παιχνίδι».

Για τον Μήτρογλου κι αν είναι έτοιμος: «Θα το δούμε. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, ήταν ένας επιπόλαιος τραυματισμός. Θα το δούμε στην προπόνηση πως θα εξελιχθεί».

Για τις απουσίες: «Οι γνωστές. Οι Μπεναλουάν και Κάτσε και ο Ιωάννου που δεν θα προλάβει να παίξει γιατί είναι ρίσκο, αλλά θεωρώ πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι μαζί μας».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: «Επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα με σφαίρες»

Πέθανε ο πρίγκιπας Φίλιππος σε ηλικία 99 ετών

Σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ - Πώς στήθηκε η φονική ενέδρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης