Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ντύσει στα πράσινα τον 29χρονο Κονγκολέζο εξτρέμ με σημαντική θητεία στο Σαμπιονά
Εκτός από χαφ, ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου ψάχνει και εξτρέμ. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από τη Γαλλία, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε επαφές για να κάνουν δικό τους τον 29χρονο Κονγκολέζο εξτρέμ Γενί Νγκμπακοτό.
Ο Νγκμπακοτό, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, αγωνίζεται από το 2018 στην Γκινγκάμπ και έχει σημαντική θητεία στο Σαμπιονά με τη φανέλα της Μετς, από την οποία αποχώρησε το 2016 παίρνοντας μεταγραφή για την ΚΠΡ.
Το ρεπορτάζ από τη Γαλλία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του, ενώ κατά άλλες πηγές ο παίκτης έχει ενημερώσει την Γκινγκάμπ ότι θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό.΄
Τη φετινή σεζόν ο Νγκμπακοτό έχει 21 συμμετοχές με την Γκινγκάμπ στη δεύτερη κατηγορία, σκοράροντας πέντε γκολ και έχοντας μια ασίστ.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.
Στα φετινά 2026 Zero Waste HoReCa Awards, που υποστηρίζονται από το The Coca-Cola Foundation και αναδεικνύουν επιχειρήσεις που έχουν κάνει πράξη το βιώσιμο και υπεύθυνο επιχειρείν στους κλάδους της Φιλοξενίας και της Καφεστίασης.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.