«Να είναι σίγουρος ο κόσμος της ομάδας ότι μέχρι την τελευταία μέρα θα δουλεύω και θα προασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος,Γιώργος Σπανός έριξε «βόμβα», ανακοινώνοντας το πρωί της Δευτέρας την αποχώρησή του από τα κοινά της ομάδας στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο της ομάδας θα ήθελα να ενημερώσω για την πρόθεσή μου να αποχωρήσω από τα κοινά της ομάδαςμέχρι το καλοκαίρι.
Πιστεύω ότι ο κύκλος μου στην ομάδα ολοκληρώθηκε.
Σε αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν στο τιμόνι η ιστορία θα με γράψει με θετικό ή αρνητικό πρόσημο γι’ αυτά που πέτυχα.
Να είναι σίγουρος ο κόσμος της ομάδας ότι μέχρι την τελευταία μέρα θα δουλεύω και θα προασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας και θα αφήσω μια ομάδα με γερές βάσεις και χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες».
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.