Στη λίστα του Ρέμπε ο Γουίλιαμ

Στη λίστα του Ρέμπε ο Γουίλιαμ

Την περίπτωση του Γουίλιαμ της Βόλφσμπουργκ φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Όλαφ Ρέμπε στον ΠΑΟΚ.

093419
Έναν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας αναζητά ο ΠΑΟΚ, με τον Όλαφ Ρέμπε να έχει ξεχωρίσει - μεταξύ άλλων – την περίπτωση του Γουίλιαμ της Βόλφσμπουργκ.

Ο Βραζιλιάνος μπακ φαίνεται πως αρέσει πολύ στον αθλητικό διευθυντή του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ σημαντικό ρόλο στις όποιες σκέψεις υπάρχουν παίζουν οι ελάχιστες συμμετοχές του στη γερμανική ομάδα.

Φέτος ο 25χρονος άσος έχει παίξει μόλις σε δύο παιχνίδια, με την Άιντραχτ και την Ουνιόν Βερολίνου, ενώ τον Δεκέμβριο είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Από τότε δεν έχει πάρει άλλη συμμετοχή και φαίνεται πως και ο ίδιος θέλει να πάει σε άλλη ομάδα για να έχει περισσότερο χρόνο.

Η Βόλφσμπουργκ είναι μία ομάδα που είχε εργαστεί παλιότερα ο Ρέμπε, κάτι που ενδεχομένως θα διευκολύνει τις επαφές με τους «λύκους», εφόσον πάρει το «πράσινο φως» από τον Πάμπλο Γκαρσία και τη διοίκηση για το «κλείσιμο» της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Σε ό,τι αφορά τον Κριστιάν Ολίβα της Κάλιαρι που φέρεται να θέλει να πάρει στον ΠΑΟΚ ο Γκαρσία, η Live Sport αναφέρει πως ο Ουρουγουανός χαφ είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζονται και μάλιστα είναι ψηλά στις επιλογές για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Κλείσιμο
Πηγή: SportFM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης