Για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ομόνοια

Για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ομόνοια

Να επιστρέψει στις νίκες επιθυμεί απόψε στις 22:00 (Cosmote Sport 2) ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΓΣΠ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

paok_0
Να αφήσει πίσω του την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, από την Αϊντχόφεν θέλει ο ΠΑΟΚ και να επιστρέψει στην Ελλάδα από την Κύπρο έχοντας τους τρεις βαθμούς στο τσεπάκι του.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα είναι πλήρης κόντρα στους Κύπριους με τον Δημήτρη Γιαννούλη να τίθεται ξανά στις υπηρεσίες του Πάμπλο Γκαρσία, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά και τον κορονοϊό. Από την άλλη μοναδικός απών θα είναι ο Ντάγκλας Αουγκούστο, ο οποίος συμπλήρωσε το όριο καρτών.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο group E του Europa League, ο Δικέφαλος είναι τρίτος, αλλά η πρόκριση παραμένει ανοικτή, καθώς αν νικήσει την Ομόνοια στη Λευκωσία και τη Γρανάδα την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα προκρίνεται σίγουρα στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Πάμπλο Γκαρσία επανέλαβε το μότο του: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας». Γι’ αυτό και στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του κρίσιμου αγώνα για το ευρωπαϊκό μέλλον του ΠΑΟΚ στάθηκε περισσότερο στη δική του ομάδα και όχι στην Ομόνοια.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Τζόλης, τόνισε πως «στόχος μας είναι η πρόκριση στους 32 toυ Europa League και το πρωτάθλημα».

Ο «άρχοντας» του αγώνα, όπως όρισε η UEFA θα είναι ο Άγγλος, Κρεγκ Πόουσον, από τον οποίο στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν τις… χειρότερες αναμνήσεις.

Κλείσιμο
Κι αυτό διότι ήταν ο διαιτητής του αγώνα με τον Άγιαξ, πέρυσι το καλοκαίρι για τα προκριματικά του Champions League και οι αποφάσεις του στο εν λόγω παιχνίδι είχαν προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες στις τάξεις των «ασπρόμαυρων».

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Γρανάδα 10 (6-2)

2. Αϊντχόφεν 6 (7-9)

3. ΠΑΟΚ 5 (7-5)

4. Ομόνοια 1 (3-7)

Δείτε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης