Ο Αχμάντ Αχμάντ τέθηκε εκτός FIFA για πέντε χρόνια για την παραβατική συμπεριφορά που είχε ως πρόεδρος της αφρικανικής συνομοσπονδίας
Τα σκάνδαλα διαφθοράς συνεχίζονται. Η FIFA καθαίρεσε τον αντιπρόεδρό της, Αχμάντ Αχμάντ, για μια σειρά σοβαρών παραπτωμάτων που έκανε ως πρόεδρος της αφρικανικής συνομοσπονδίας (CAF) από το 2017 μέχρι το 2019.
Η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της FIFA αναφέρει πως ο άνδρας από τη Μαδαγασκάρη είναι ένοχος για κακοδιαχείριση, κατάχρηση εξουσίας, προσφορά δώρων και προνομίων προκειμένου να εξυπηρετήσει άλλους σκοπούς.
Η ποινή που επιβλήθηκε στον 61χρονο άνδρα είναι πενταετές απαγόρευση ενασχόλησης με οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα και πρόστιμο 185.000 ευρώ.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.