Ρεάλ Μαδρίτης: «Μυθική» πρόταση 150 εκατ. ευρώ για Εμπαπέ
Μέχρι και 150 εκατομμύρια είναι διατεθειμένη η Ρεάλ να προσφέρει στην Παρί, ώστε να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Παρί, ωστόσο επιθυμία του είναι να αποχωρήσει στο τέλος της επόμενης σεζόν, όπως ενημέρωσε και ο ίδιος την διοίκηση. Ο Γάλλος επιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του Ζινεντίν Ζιντάνκαι μεγάλη του επιθυμία είναι να τον εντάξει στο δυναμικό της Ρεάλ.
Οπως αναφέρει το ισπανικό κανάλι «Cuatro», η διοίκηση των «μερένχες» ετοιμάζει εξωπραγματική πρόταση για να πείσει την Παρί και να τον κάνει δικό της. Συγκεκριμένα, είναι διατεθειμένη να προσφέρει 150 εκατ. ευρώ στους Παριζιάνους και 40 εκατ. ευρώ ετησίως στον ίδιο.
Το μόνο που μένει να δούμε είναι εάν τελικά οι Μαδριλένοι, κινηθούν για την απόκτησή του καταβάλλοντας αυτό το τεράστιο καιρό, σε μία εποχή όπου τα οικονομικά δεδομένα είναι «σφιχτά» για όλες τις ομάδες, εξαιτίας της πανδημίας.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.