Το ποσό που θα βάλει στα ταμεία του ο «Αίας» ανέρχεται στα 40.000.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους, ενώ όσον αφορά στον παίκτη θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2025!
Ο 23χρονος, το τελευταίο διάστημα είχε δει το όνομά του να παίζει στα ρεπορτάζ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτή που τον κέρδισε τελικά.
Τονίζεται δε πως σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη και στην ολοκλήρωση του deal έπαιξε ο Φαν ντερ Σαρ, ο οποίος εκτός από παλαίμαχος τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων» είναι και διευθύνων σύμβουλος του Άγιαξ.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) στις
Κλείσιμο
Ωσόσο το σενάριο αυτό ενδέχεται να δυσαρεστήσει τον… πεθερό του. Κι αυτό γιατί ο Ολλανδός μέσος του Άγιαξ είναι ζευγάρι με την κόρη του θρύλου της Άρσεναλ, Ντέιβιντ Μπέργκαμπ.
Ο 23χρονος άσος και η 24χρονη καλλονή γνωρίστηκαν στο Άμστερνταμ και σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ εκείνη αναμένεται να τον συνοδεύσει στην Αγγλία, όπου άλλωστε μεγάλωσε όταν ο πατέρας της έπαιζε για έντεκα χρόνια στους «κανονιέρηδες».
Μάλιστα ο Ολλανδός θρύλος αστειευόμενος σχετικά με τη σχέση των δύο παιδιών έχει δηλώσει πως τα εγγόνια του θα ασχολούνταν σίγουρα με το ποδόσφαιρο λόγω των γονιδίων που κυλούν στο αίμα τους.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.