Γουάντα Νάρα: «Μήλον της έριδος» ανάμεσα σε Netflix και HBO για το reality show της ζωής της

Γουάντα Νάρα: «Μήλον της έριδος» ανάμεσα σε Netflix και HBO για το reality show της ζωής της

Ερωτικά τρίγωνα, απιστίες, σεξ με τον Μαραντόνα - Η ζωή της εκθαμβωτικής 33χρονης Γουάντα Νάρα ετοιμάζεται να γίνει σειρά με το Netflix και το HBO να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τη διεκδίκησή της

front_nara
Η ξανθιά σεξοβόμβα ονόματι Γουάντα Νάρα αρέσκεται στο να προκαλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ γύρω από την πικάντικη προσωπική της ζωή. Η σύζυγος του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάουρο Ικάρντι, σκαρφίστηκε ένα ακόμη λόγο -πέραν του μνημειώδους διαζυγίου της με τον Μάξι Λόπες και τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο Instagram – για να τραβήξει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.

Μετά τη ριάλιτι σειρά των αδερφών Καρντάσιαν, της Μαράια Κάρεϊ, καθώς και το καθηλωτικό ντοκιμαντέρ της ζωής του Μάικλ Τζόρνταν, η Αργεντίνα σταρ αποκάλυψε τις προτάσεις που της έχουν γίνει από Netflix και HBO, προκειμένου να προβάλλει άγνωστες και μη πλευρές του ιδιωτικού της βίου.

«Φέτος δύο πολύ μεγάλες εταιρείες, μου πρότειναν να «πω» τη ζωή μου σε μια σειρά, η μία είναι το Netflix και η άλλη είναι το HBO. Σκέφτομαι πώς να δομήσω την ιστορία. Αν ήθελα να ξεκινήσω από την παιδική μου ηλικία, η σειρά θα ήταν πολύ μεγάλη και θα έπρεπε να υπάρξει άλλη μία πανδημία για να τα δούμε όλα. Θα υπήρχαν πολλά κεφάλαια και πολλοί χαρακτήρες», είπε αρχικά η κυρία Ικάρντι, η οποία μάλιστα στη συνέχεια υποσχέθηκε «καυτές» αποκαλύψεις.

«Αυτή την εβδομάδα, πάντως, θα αρχίσουμε να τη γράφουμε, θα είναι εξαιρετική δουλειά. Πολλοί πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα για μένα, αλλά ορκίζομαι ότι πολλές πικάντικες λεπτομέρειες δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ. Όπως μου είπαν, μέρος της σειράς θα γυριστεί στην Αργεντινή, αλλά το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στην Ευρώπη. Δεν ξέρω ποια θα με υποδυθεί, ακόμα δεν μπορώ να το φανταστώ», κατέληξε η Νάρα στο περιοδικό Gente της Αργεντινής.


Wanda of…Troy

Από τον μύθο της Ωραιάς Ελένης, της όμορφης βασίλισσας της Σπάρτης που αποτέλεσε την αιτία για να ξεσπάσει ο Τρωϊκός Πόλεμος, μέχρι και τα σύγχρονα ποδοσφαιρικά σκάνδαλα, το πρόσωπο μιας γυναίκας-πλανεύτρας βρίσκεται πάντα στο πρώτο πλάνο του ενδιαφέροντος.

Μοντέλο, επιχειρηματίας, τηλεπερσόνα και μάνατζερ ποδοσφαίρου, η Γουάντα Νάρα ξέρει ακριβώς τον τρόπο να διεκδικεί οτιδήποτε έχει βάλει στο δαιμόνιο μυαλό της.

Γεννημένη στις 9 Δεκεμβρίου του 1986 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, η ξανθιά καλλονή έκανε την πρώτη της εμφάνιση σαν δευτεραγωνίστρια στη θεατρική σκηνή τη θερινή περίοδο 2005-2006 στο Humor en Custodia. Έκτοτε ακολούθησαν συμμετοχές σε tv shows, διαγωνισμούς χορού και μιούζικαλ.

Από τον Οκτώβριο του 2015 ωστόσο έκανε στροφή στην καριέρα της, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της μάνατζερ του συζύγου της, ενώ πέρυσι εμφανιζόταν ως τηλεσχολιάστρια στην ιταλική τηλεόραση στην αθλητική εκπομπή Tiki Taka. Ακόμη, διαθέτει το δικό της επιτυχημένο brand καλλυντικών που φέρει το όνομα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Anche a me mancate 🤗 torno dopo GF vip 😉 @tiki_taka_real ⚽️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi) στις

Κλείσιμο


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A lunedì GF vip già mi mancate ❤️ a voi ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi) στις



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#gfvip my look total black

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi) στις



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Un po’ di colore per questo strano Lunedi wandanaracosmetics.com 🛒shop online link in bio @wandanaracosmetics Color Bella

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi) στις

Το ερωτικό τρίγωνο Μάξι Λόπεζ -  Γουάντα Νάρα - Μάουρο Ικάρντι και το άδοξο τέλος μιας φιλίας

Η σχέση "μέντορα-μαθητή" εξελίχθηκε σε μια δυνατή φιλία που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η τροπή του θα θύμιζε καλογραμμένο ρομάντζο. Η πρώτη γνωριμία των δύο ποδοσφαιριστών (και αργότερα μονομάχων για τα μάτια της Νάρα) έγινε όταν ο Μάξι Λόπεζ σε ηλικία 21 ετών, είχε πάρει μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα. Ο τότε 12χρονος Μάουρο Ικάρντι, ονειρευόταν να γίνει ποδοσφαιριστής, έχοντας ως είδωλό του τον συμπατριώτη του επιθετικό με τον οποίο μάλιστα έβγαλαν και μια φωτογραφία μαζί, ενώ ο Λόπεζ του υπέγραψε και ένα αυτόγραφο.

autograph

Έκτοτε δημιουργήθηκε μεταξύ τους μια στενή σχεδόν πατρική σχέση, πριν διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη, το 2013. Την πρώτη του ποδοσφαιρική σεζόν στην Ιταλία ο Ικάρντι σημείωσε 10 γκολ, βάζοντας τη δική του υπογραφή στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Φυσικά πίσω από την ταχύτητατη προσαρμογή του και την εκτόξευση της καριέρας του στο ιταλικό πρωτάθλημα, ο Μάξι Λόπεζ. Ο κατά 9 χρόνια μεγαλύτερος του συμπατριώτης είχε πάρει υπό την προστασία του τον νεαρό Μάουρο, φιλοξενώντας τον τόσο στο σπίτι τους, όσο και στις διακοπές του.

diakopes
wanda_lopez



Ταυτόχρονα, τον Απρίλιο του ίδιου χρόνου ο Ικάρντι υπέγραψε συμβόλαιο στην Ίντερ ύψους 11,7 εκατ. και έτσι στις 25 Αυγούστου έκανε την παρθενική του εμφάνιση με τους «νερατζούρι». Όπως ήταν φυσικό στον ιταλικό Τύπο οργίαζαν οι φήμες περί σχέσεις του με την Γουάντα Νάρα, μέχρι που ήρθε η επιβεβαίωση δια στόματος (twitter για την ακρίβεια) του ίδιου. «Wada I love you» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ικάρντι, δίνοντας την μεγαλύτερη ασίστ για σχολιασμό, κριτικές και συνωμοσίες της ζωής του.
icardi_nara_photo


Κυρίως όμως η Γουάντα ήταν εκείνη που στοχοποιήθηκε ως η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα στους δύο πρώην επιστήθιους φίλους, αναγκαζόμενη να απολογηθεί δημόσια στο αργεντίνικο “Chi”. «Ορκίζομαι στα παιδιά μου. Εκείνος με απάτησε και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση. Όταν ήμασταν στην Αργεντινή, με είχε απατήσει και με την οικονόμο μας που δεν ήταν καν όμορφη. Έκαναν σεξ, ενώ κοιμόμουν με τα παιδιά σε άλλο δωμάτιο. Η σχέση μου με τον Μάουρο ξεκίνησε αφότου είχα χωρίσει με τον Μάξι, ο οποίος δεν μου έκανε έρωτα για τρεις μήνες! Ζούσα με πολυτέλειες, αλλά ζούσα και με έναν κρυμμένο πόνο. Τα παράτησα όλα πίσω μου. Δεν του ζήτησα ένα ευρώ, προκειμένου να «βγει» το συντομότερο δυνατό το διαζύγιο. Όταν όμως, ο Μάουρο συνάντησε τον Μάξι για να του πει πως με αγαπάει, εκείνος του είπε πως είμαι ακόμα η σύζυγος του. Όταν δε του είπα πως τον εγκαταλείπω, με ρώτησε «ποιος νομίζεις ότι θα σε θέλει, με τρία παιδιά;». Εγώ όμως, βρήκα έναν άνθρωπο που είναι γλυκός, νέος, καλός και είχε τα… κοχόνες να αναλάβει εμένα και τα παιδιά μου. Είναι 40χρονος στο σώμα 20χρονου. Από τα πρώτα πράγματα που μου είπε ήταν ότι «θα αγαπήσω τα παιδιά σου σαν να είναι δικά μου, αλλά πρέπει να παντρευτούμε. Αυτό θα είναι καλό για εκείνα», είπε επί λέξη η Γουάντα Νάρα.
wadanara

Το χρονικό της… κλοπής είχε αποκαλύψει μάλιστα λεπτομερώς χωρίς φόβο και πάθος και ο ίδιος ο Ικάρντι μέσα από το βιβλίο του. «Μια μέρα πριν φύγω για ένα φιλικό τουρ στις ΗΠΑ, πήρα ένα μήνυμα από την Γουάντα. Μου έκανε εντύπωση επειδή συνήθως μιλούσα με τον Μάξι και όχι μαζί της. Μου ζήτησε αν μπορούσα να της πάρω ένα iPad το οποίο δεν είχε βγει ακόμα στην Ιταλία τότε. Αυτό το πράγμα με έκανε να σκεφτώ. Ήθελε όντως το tablet ή ήταν μια δικαιολογία να έρθει σε επαφή μαζί μου. Όταν επέστρεψα στο Μιλάνο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να μιλήσω ξανά με την Γουάντα, αφού έπρεπε να της δώσω το iPad, είχα την τέλεια δικαιολογία. Ανταλλάξαμε πολλά μηνύματα και τότε αρχίσαμε για πρώτη φορά να νιώθουμε πιο ελεύθερα. Μου έγραψε ‘Μάουρο είμαστε [ο Μάξι Λόπες κι εκείνη] στις Αιολίδες Νήσους με τον Γκονσάλο Μπερχέσιο και τη γυναίκα του. Γιατί δεν έρχεσαι μαζί μας;’. Φυσικά και το ήθελα. Ενώ ήμουν μόνος στον δεύτερο όροφο του σκάφους και καθόμουν στον καναπέ και άκουγα reggae, η Γουάντα ήρθε ξαφνικά και έκατσε δίπλα μου, χωρίς να ντραπεί καθόλου. Εκείνη ήταν η στιγμή που η σχέση της με τον Μάξι Λόπες τελείωνε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άσος της Παρί.

Το ντέρμπι των άσπονδων εχθρών

Στις 14 Απριλίου του 2014, η Σαμπντόρια του Μάξι Λόπεζ φιλοξενούσε την Ίντερ του Μάουρο Ικάρντι. Όπως ήταν φυσικό ελάχιστοι ασχολήθηκαν με αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, καθώς τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην κοινή εμφάνιση των δύο πρώην φίλων.

Maxi Lopez Refuse Handshake of Mauro Icardi


Κατά την είσοδο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο και την καθιερωμένη ανταλλαγή χειραψίας πριν την έναρξη του ματς, ο Μάουρο Ικάρντι ως φιλοξενούμενος πλησίασε τον Μάξι Λόπεζ για να του δώσει το χέρι. Ο Λόπεζ αντ΄αυτού χωρίς καν να τον αντικρύσει, απλώς τον αγνόησε. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ικάρντι τον χαρακτήρισε «άξεστο» και η κόντρα των δύο ανδρών είχε πάρει φωτιά! Το εν λόγω περιστατικό βέβαια επαναλήφθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και τον Απρίλιο του 2016.

hand
O κλειστός γάμος και οι γυναίκες της ζωής του

Ένα μήνα μετά, στις 27 Μαΐου 2014 μετά την έκδοση του διαζυγίου του, ο Ικάρντι παντρεύτηκε με τη Γουάντα σε μια μικρή τελετή σε στενό κύκλο, στο Μπουένος Άιρες, ενώπιον 12 ανθρώπων. Ο Ικάρντι είχε βρει πλέον το λιμάνι του στο πρόσωπο της Γουάντα με την οποία απέκτησαν και δυο πανέμορφες κόρες, την Φραντζέσκα και την Ιζαμπέλα. Αυτό βέβαια που αξίζει να αναφέρουμε είναι το γεγονός πως όλο αυτό το διάστημα (συγκεκριμένα από το 2008) ο Λόπες ήταν παντρεμένος με τη Γουάντα Νάρα, με την οποίο είχαν φέρει στον κόσμο και τρία παιδιά, τον Βαλεντίνο Γκαστόν, Κωνσταντίνο και τον μικρό Μπενετίκτο. Ο γάμος του ωστόσο έληξε το 2013 και πολλοί θεώρησαν τον νεαρό Ικάρντι ως την αιτία που διαλύθηκε η σχέση του ζευγαριού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Volando a Casa 🏡 Francia 🇫🇷 Paris New Life 🇫🇷✈️❤️ Family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi) στις



wedding
Η... νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου με τον Ντιέγκο Μαραντόνα

Πριν από τους δύο Αργεντινούς ποδοσφαιριστές ωστόσο η εκρηκτική Αργεντίνα, είχε στοχεύσει σε έναν ακόμη συμπατριώτη της, πολύ ψηλότερα στην... ιεραρχία. Τόσο ψηλά όσο ο ίδιος ο θεός...της μπάλας και του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Μιλώντας φυσικά για τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Το 2006, σε ηλικία 20 ετών, η Γουάντα Νάρα εμφανίζεται να βρίσκεται σε δωμάτιο ξενοδοχείου με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και μαζί να προκαλούν μία... ανεξέλεγκτη κατάσταση, αναγκάζοντας τους ενοικιαστές των διπλανών δωματίων να μείνουν ξάγρυπνοι ολόκληρη τη νύχτα! Την αποκάλυψη για τη... νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου που προκάλεσαν ο Μαραντόνα και η νυν σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι έγινε από τη γνωστή Αργεντινή ηθοποιό, Μίρτα Λεγκράντ.

Η Λεγκράντ έτυχε να βρίσκεται στο ξενοδοχείο Costa Galana, στο Μπουένος Άιρες, στο διπλανό δωμάτιο από εκείνο που είχαν καταλύσει ο αστέρας του ποδοσφαίρου και η 20χρονη το 2006 Γουάντα Νάρα. «Μετακινούσαν έπιπλα. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς συνέβαινε εκεί μέσα. Αυτή είναι η αλήθεια. Ήταν μία ανεξέλεγκτη κατάσταση και ήμουν ακουστικός μάρτυρας όσων συνέβαιναν», δήλωσε η Μίρτα Λεγκράντ.

Το επόμενο πρωί, όπως η ίδια δήλωσε, την προσέγγισε η Γουάντα Νάρα και τη ρώτησε για ένα γύρισμα που είχε. «Εσύ; Που ήσουν με τον Μαραντόνα; Το προηγούμενο βράδυ δεν με άφησες να κοιμηθώ», είπε η Αργεντινή ηθοποιός στο νεαρό τότε μοντέλο, εκφράζοντας την αγανάκτησή της για όσα είχε... ακούσει τις προηγούμενες ώρες.


Η μάνατζερ της ζωής του

Τον Οκτώβριο του 2015, ο Μάουρο Ικάρντι αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τον τον επί δεκαετίας εκπρόσωπο του, προσλαμβάνοντας τον έρωτα της ζωής του, Γουάντα Νάρα, στη θέση της προσωπικού του μάνατζερ. Έκτοτε η Γουάντα είναι εκείνη που κανονίζει όλα τα ραντεβού, τα συμβόλαια και τις μεταγραφές του.

Πέρυσι μάλιστα βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, κυρίως λόγω των χειρισμών της στην ανανέωση συμβολαίου του συζύγου της με την Ίντερ. Η ξανθιά καλλονή, λέγεται ότι ήταν ο βασικός λόγος που ήρθε το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις, με αποτέλεσμα να αφαιρεθεί και το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον 26χρονου αστέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Pascuas Felices en Casa 🏡🇮🇹

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi) στις



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

About last night And today is #mybirthday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi) στις

Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό - Ανησυχία για θλάση

Δέκα χρόνια ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ηγεσία του Ολυμπιακού: Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε

Βίντεο: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιούργκεν Κλοπ σε 4χρονο που δίνει μάχη με τον καρκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης