Άρης και Πογκόν έκαναν επίσημες προτάσεις για Σαντίκου

Άρης και Πογκόν έκαναν επίσημες προτάσεις για Σαντίκου

Σύμφωνα με τη «Marca», Άρης και Πογκόν είναι οι δύο ομάδες που εξέφρασαν επίσημο ενδιαφέρον στη Λεβάντε για την απόκτηση του Αρμάντο Σαντίκου

sadiku
Η ισπανική ιστοσελίδα εστιάζει στις σκέψεις των ανθρώπων της Λεβάντε αλλά και στην καριέρα του διεθνούς Αλβανού επιθετικού στην Ισπανία. «Ο Αλβανός επιθετικός έφτασε στην Ισπανία τον Ιανουάριο του 2018 αλλά ήταν άτυχος. Αντιμετώπισε σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και το μέλλον του ήταν αμφίβολο. Κατέληξε στη Μάλαγα στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και παρότι ήταν άγνωστος, εκτόξευσε την αξία του.

Η Λεβάντε είχε πληρώσει εκατομμύρια (2.5 εκατ. ευρώ) στη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά είδε την αξία του παίκτη να υποχωρεί. Πλέον το κλαμπ προσπαθεί να επωφεληθεί λόγω της αυξητικής τάσης που παρουσιάζει η αξία του παίκτη», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Εκεί μάλιστα στέκεται στο ότι… «ο Άρης και η (πολωνική) Πογκόν έχουν εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι η Λεβάντε προσπαθεί να επωφεληθεί λόγω των 13 γκολ που σημείωσε πέρσι ο παίκτης με τη Μάλαγα». Το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας την πιθανότητα επέκτασης του συμβολαίου του παίκτη το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2021.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία στην Εύβοια: Οκτώ οι νεκροί - Ταυτοποιήθηκε η σορός στον Κάλαμο, ανήκει στον 72χρονο αγνοούμενο

Τουρκική προκλητικότητα: Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί κανέναν εκβιασμό, λέει το ΥΠΕΞ

Βερολίνο για Oruc Reis: Οι μονομερείς ενέργειες στέλνουν λάθος μήνυμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης