Παναθηναϊκός: Κοντά στον Όγκουστ

Παναθηναϊκός: Κοντά στον Όγκουστ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζακ Όγκουστ είναι ο Παναθηναϊκός, με τον Ελληνοαμερικανό σέντερ να ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος

ogoustpao
Ο 27χρονος παίκτης που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Γαλατασαράι βρίσκεται και πάλι προ των πυλών του ΟΑΚΑ ύστερα από δύο χρόνια!

Ο Όγκουστ βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού για τη θέση του σέντερ μετά τα πολύ καλά παιχνίδια που έκανε στο τουρκικό πρωτάθλημα και στο EuroCup. Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για την πορεία των διαπραγματεύσεων και ότι υπήρχε θετικό κλίμα για συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Προς το παρόν δεν έχουν «πέσει» υπογραφές, ωστόσο οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο να... συνεργαστούν ξανά μετά την σεζόν 2017-18.

Με την απόκτησή του λύνονται αμέσως και τα χέρια του Γιώργου Βόβορα, ο οποίος θα καλύψει τη θέση του σέντερ με Έλληνα παίκτη και θα μπορεί να κινηθεί πιο ελεύθερα στην αγορά για τους ξένους όσον αφορά τις δύο θέσεις του πλέι μέικερ και ενός ακόμα παίκτη για το «τέσσερα» που να μπορεί να παίξει και στο «τρία». Βέβαια παραμένει ανοικτό και το ενδεχόμενο των επτά ξένων, με έναν ακόμη παίκτη που να παίζει ως γκαρντ/φόργουορντ.

Από τη στιγμή που θα έχει αίσιο τέλος η υπόθεση του Όγκουστ, αυτομάτως το βάρος θα πέσει πάνω στον πλέι μέικερ, με τον Νίκολας Λαπροβίτολα να αποτελεί την νούμερο «1» επιλογή του προπονητικού τιμ, αλλά λόγω της καθυστέρησης που παρουσιάζει η αποδέσμευσή του, να εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις, με πρώτη αυτή του Ένις και δεύτερη αυτή του Ουόλτερς.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Παναθηναϊκός: Δημόσιο «ευχαριστώ» από την ομάδα βόλεϊ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

ΠΑΟΚ: Κινδυνεύουν με τιμωρία και οι διαιτητές των τεσσάρων προηγούμενων ματς του

Ολυμπιακός: Φιέστα με οπαδούς «μέσα» στο Καραϊσκάκη και κατακόκκινο Πασαλιμάνι για το 45ο πρωτάθλημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης