Premier League, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. - Τότεναμ 3-1: Γερό «χαστούκι» στους Σπερς με ελαφρυντικό το VAR

Premier League, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. - Τότεναμ 3-1: Γερό «χαστούκι» στους Σπερς με ελαφρυντικό το VAR

Οι Λεπίδες δεν είχαν γκολ στο restart, έριξαν τρία μαζεμένα στην Τότεναμ (3-1) και την γκρέμισαν στην ευρωπαϊκή κούρσα, με τους Σπερς όμως να στερούνται την ισοφάριση από το πιο τραβηγμένο VAR «call» της διετίας στην Premier League 

spurs
Δεν ήταν καλή, κάθε άλλο. Για ένα μισάωρο αγώνα, η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο ισορροπούσε με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ του Κρις Γουάιλντερ στο απόλυτο τίποτα, αλλά την στιγμή που έβγαλε αντίδραση, αδικήθηκε με τον πλέον πρωτοφανή τρόπο από καταβολής VAR στην Premier League. Κάπως έτσι, το εύθραστο σύνολο του «Special One», παραδόθηκε έκτοτε άνευ όρων και αιτίας στις δυναμικές Λεπίδες (3-1), οι οποίες έκαναν «σεφτέ» στα γκολ από την επανέναρξη και πήραν το τρίποντο που τους επιτρέπει να κάνουν όνειρα Ευρώπης, παρά το χαμένο έδαφος των τριών προηγούμενων αγωνιστικών.

ShefieId vs Totenhann 3−1 - All Gоals & Extеndеd Hіghlіghts - 2020


Το παρθενικό γκολ του Σάντε Μπέργκε με τη Σέφιλντ στο 31’ έσπασε την περίοδο ανομβρίας, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα ήρθε η φάση που στιγμάτισε το παιχνίδι. Ο Κέιν πλάσαρε εύστοχα για το 1-1 στο 32’, μετά από εκπληκτική κούρσα ενός εναντίον όλων του Λούκας Μόουρα, όμως στο επόμενο λεπτό, το 1-0 δεν είχε αλλάξει.

Σε μια από τις πιο τραβηγμένες (απο)φάσεις του VAR, καταλογίστηκε χέρι στον Βραζιλιάνο την ώρα, όμως, που έπεφτε στο χορτάρι, μετά από απομάκρυνση του αμυντικού και χωρίς καλά-καλά να είναι εμφανές αν έχει βρει χέρι ή ωμοπλάτη. Ο Μουρίνιο «τρελάθηκε», ο Κέιν απογοητεύτηκε και το συμβάν πήρε από κάτω τους Σπερς, οι οποίοι μετά την ανάπαυλα παρέδωσαν πνεύμα.

Η χρυσή αλλαγή του Γουάιλντερ, ο Λις Μουσέ σκόραρε στο 69’, έξι λεπτά αφότου πέρασε στο ματς, με τη Σέφιλντ να συνεχίζει την παράδοση των γκολ από αναπληρωματικούς στη σεζόν (7, στην κορυφή της λίστας).

Κλείσιμο
Κι αφού η δεύτερη απάντηση της Τότεναμ δεν προέκυψε ποτέ, ο εκ των MVP του ματς, ΜακΜπένρι μετέτρεψε σε γκολ την εξαιρετική πάσα του Μπέργκε για το 3-0 στο 84’.

Το γκολ του Κέιν, που μέτρησε κανονικά, στο 90’ ήταν απλά μια τιμητική έκλαμψη για την ομάδα του Μουρίνιο, που είδε τη Σέφιλντ να την ξεπερνά στη βαθμολογία (47 οι Λεπίδες, 45 βαθμοί οι Σπερς) και να έχει πρόσθετο και σοβαρό ανταγωνισμό από Άρσεναλ και Μπέρνλι για την κατάληψη της 7ης θέσης, που φαντάζει δύσκολος στόχος.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κρις Γουάιλντερ): Χέντερσον, Μπάσαμ, Ίγκαν, Ρόμπινσον, Μπάλντοκ, Μπέργκε, Νόργουντ, Όσμπορν, Στίβενς, ΜακΜπέρνι (90’ Φρίμαν), ΜακΓκόλντρικ (63’ Μουσέ)

Τότεναμ (Ζοσέ Μουρίνιο): Γιορίς, Ντέιβις (81’ Βερτόνχεν), Ντάιερ, Σάντσες, Οριέ (71’ Εντομπελέ), Λο Σέλσο, Σισοκό (71’ Άλι), Μπέργκβαϊν (56’ Λαμέλα), Μόουρα, Σον, Κέιν

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Μπαρτσελόνα ο Γιασικεβίτσιους - Έκλεισε το deal

Ρώσος διαιτητής στον αγώνα Άρης-ΑΕΚ

Αντίστροφη μέτρηση για το «57ο Ράλλυ Αιγαίου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης