La Liga: Η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε με 3-0 τη Βαλένθια

La Liga: Η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε με 3-0 τη Βαλένθια

Εκπληκτική απόδοση και δύο γκολ από τον Μπενζεμά - Γκολ και ο Ασένσιο, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα

real_benzema
Με τον εκπληκτικό Μπενζεμά να σκοράρει δις, τον Αζάρ να έχει ασίστ και τον Ασένσιο να σκοράρει στην πρώτη του επαφή μετά το χιαστό, η Ρεάλ «πάτησε» τη Βαλένθια (3-0) και μεταφέρει την πίεση ξανά στην Μπαρτσελόνα από το -1.

Οι ιθύνοντες της Ρεάλ «γκρινιάζουν» τις τελευταίες μέρες για το γεγονός πως τα ματς της Μπαρτσελόνα είναι πάντα μία μέρα αργότερα από τα δικά τους. Με τέτοιες εμφανίσεις από τα αστέρια του Ζινεντίν Ζιντάν, όμως, όπως κόντρα στις Νυχτερίδες, δεν έχουν να φοβούνται τίποτα στην καταδίωξη των Μπλαουγκράνα για τον τίτλο.

Η Βασίλισσα έλαμψε στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Βαλένθια, έσπασε τον κλοιό χάρη στον μοναδικό Καρίμ Μπενζεμά που βρήκε «κέφια» και δύο ακόμη γκολ στο φετινό σακούλι του κι έτσι το τελικό 3-0 επανέφερε την πίεση στην καταλανική πλευρά των διεκδικητών, που έχει μπροστά της μάχη στη Σεβίλλη.

Real Madrid vs Valencia 3 0  Extеndеd Hіghlіghts & All Gоals 2020


Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μεντί, Κασεμίρο, Κρόος, Βαλβέρδε (74’ Ασένσιο), Μόντριτς, Αζάρ (82’ Βινίσιους), Μπενζεμά

Βαλένθια (Αλμπέρτ Θελάδες): Σίλεσεν, Γκαγιά, Μανγκαλά, Γκιγιαμόν, Βας, Κοντογκμπιά, Παρέχο (69’ Κοκλέν), Σολέρ (69’ Τσερίσεφ), Τόρες (59’ Γκέδες), Ροντρίγο (76’ Λι), Γκόμες (59’ Γκαμεϊρό)

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

ΑΕΚ: Υπέγραψε για έναν χρόνο ο Γιανίκ Μορέιρα

Πιτίνο: Απείλησαν τον Γιαννακόπουλο με... χειροβομβίδα!

Στα ερυθρόλευκα της Αρμάνι ο Πάντερ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης