Κιελίνι: «Ημουν κοντά σε Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι»
Ο Τζόρτζιο Κιελίνι αποκάλυψε ότι ήταν «κοντά» στο να φύγει από τη Γιουβέντους και να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης ή στη Μάντσεστερ Σίτι νωρίτερα στην καριέρα του.
Σχεδόν οκτώ χρόνια, έχει κλείσει ο Τζόρτζιο Κιελίνι, στη Γιουβέντους, αποτελώντας μια από τις «σημαίες» του συλλόγου. Βέβαια, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος πριν από δέκα χρόνια, είχε φτάσει κοντά στο να αποχωρήσει από τη «Γηραιά Κυρία» και να πάρει μεταγραφεί στη Μάντσεστερ Σίτι ή την Ρεάλ.
«Ήμουν κοντά να φύγω από τη Γιουβέντους δύο φορές Το 2010 και το 2011. Έτυχε να το σκεφτώ τότε. Την πρώτη φορά ήμουν κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, τη δεύτερη ήμουν κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι. Ήμουν σε προχωρημένες συζητήσεις, τότε με τη Ρεάλ. Ο μάνατζερ μου είχε μιλήσει με την διοίκηση αλλά ο Μουρίνιο ο οποίος μόλις είχε αναλάβει την ομάδα εκείνη τη χρονιά ζήτησε την αγορά του συμπατριώτη του, Ρικάρντο Καρβάλιο.Τελικά, η Γιουβέντους ήταν χαρούμενη που με κράτησε» ανέφερε μέσω της αυτοβιογραφίας του ο έμπειρος στόπερ των «μπιανκονέρι».
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.