Αναμενόμενος «μποναμάς» 750.000 ευρώ και από τον Οριόλ στην ΠΑΕ Άρης

Αναμενόμενος «μποναμάς» 750.000 ευρώ και από τον Οριόλ στην ΠΑΕ Άρης

Ο Άρης έχει να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος και στο πλαίσιο αυτό μπήκε και ο Οριόλ Λοθάνο καθώς έφτασε στην ΠΑΕ Άρης σχετικό έγγραφο από τη FIFA βάσει του οποίου θα πρέπει να διευθετηθεί μεγάλη οφειλή (750.000) απέναντι στον Ισπανό κεντρικό αμυντικό

aris
Ο Οριόλ Λοθάνο είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη το καλοκαίρι του 2010 με απολαβές περί των 300.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας. Αγωνίστηκε ελάχιστα, ωστόσο η τότε διοίκηση των «κίτρινων» δεν είχε φροντίσει να βρει συμβιβαστική λύση, ενώ ο παίκτης συνέχισε την καριέρα του στη Μούρθια.

Συνέπεια αυτής της κατάστασης ήταν να αποταθεί ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός στη FIFA μέσω των οργάνων της οποίας διεκδίκησε τα χρήματά του. Ο Οριόλ δικαιώθηκε στο αρμόδιο όργανο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καθώς του επιδίκασε το ποσό των 750.000 ευρώ και πλέον ζητάει τα χρήματά του από τη νέα ΠΑΕ Άρης, όπως δηλαδή έπραξαν και οι Σιστόν, Πορτίγια, Ούμπιντες.

Οι άνθρωποι του Άρη γνώριζαν την περίπτωση του Οριόλ και για την ακρίβεια ήταν μία από τις υποθέσεις που είχαν αναφέρει στη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη. Στη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί τότε, οι επιτελείς της ΠΑΕ Άρης είχαν καταθέσει όλο τον φάκελο των οικονομικών υποθέσεων που αφορούν την παλιά εταιρία και φυσικά είχαν ζητήσει να δοθεί συνολική λύση στο πρόβλημα μιας και πρόκειται για ζητήματα τα οποία αφορούν την παλιά ΠΑΕ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Λεμπρον Τζέιμς για δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Νομίζατε ότι θα το βουλώσω; Μιλάω πιο δυνατά από ποτέ!

Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Μπενφίκα - Τραυματίστηκαν ο προπονητής και δύο παίκτες

Forbes: Δισεκατομμυριούχος ο Κριστιάνο Ρονάλντο και... πλουσιότερος από τον Λιονέλ Μέσι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης