Μέχρι τις 28 Μαΐου οριστική απόφαση για την επανέναρξη της Serie A
Συνεχίζονται οι συζητήσεις στην Ιταλία για το μέλλον της φετινής σεζόν, που έχει διακοπεί λόγω κορωνοϊού
Αισιοδοξία, αλλά τίποτα επίσημο.
Κάπως έτσι συνοψίζεται η κατάσταση στην Ιταλία αναφορικά με την επανέναρξη της φετινής σεζόν, καθώς οι συζητήσεις για το πρωτόκολλο των προπονήσεων και τα ομαδικά προγράμματα συνεχίζονται.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Ιταλός υπουργός Αθλητισμού τόνισε σε συνέντευξή του ότι είναι σαφώς πιο αισιόδοξος για το μέλλον της σεζόν 2019/20 και ξεκαθάρισε ότι στις 28 Μαΐου θα ξεκαθαριστεί οριστικά το τι θα γίνει στη Serie A.
«Διαβεβαιώνω ότι την Πέμπτη 28 Μαΐου, που θα υπάρξει συνάντηση με τα μέλη του ποδοσφαίρου, θα αποφασιστεί η συνέχεια του πρωταθλήματος και πότε αυτή θα είναι εφικτή», είπε ο Ιταλός πολιτικός.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.