Για μια εύκολη απόφαση, η οποία είχε ληφθεί από τον Απρίλιο, έκανε λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στους συμπατριώτες του για το νέο διετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Ολυμπιακό και θα τον κρατήσει ως το 2022 στον Πειραιά.
Αναλυτικά ορισμένα αποσπάσματα από την συνέντευξη του Πορτογάλου τεχνικού:
Μέσα σ' αυτό το κλίμα αβεβαιότητας, ποιος ήταν ο λόγος που σε έκανε να ανανεώσεις με τον Ολυμπιακό;
«Ηταν πολλοί οι λόγοι. Ολα ξεκίνησαν από το 2018. Και η αλήθεια είναι πως εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός ήθελε σαρωτικές αλλαγές και τις κάναμε όπως ακριβώς είχε ζητήσει τότε ο πρόεδρος. Ομως το ταξίδι μας δεν έχει ολοκληρωθεί. Εχουμε ένα γκρουπ καλών ποδοσφαιριστών με μεγάλη ποιότητα. Εδώ με σέβονται, είναι όλα τέλεια οπότε δεν είχα άλλη επιλογή εκτός από το ανανεώσω».
Ήταν μια εύκολη συμφωνία;
«Ναι. Συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα. Σε πέντε με δέκα λεπτά. Ολα είχαν γίνει από τον Απρίλιο απλά απέμεναν μερικές λεπτομέρειες του συμβολαίου».
Κάνετε προπονήσεις με μάσκες;
«Χωρίς μάσκες. Δεν μπορώ να προπονήσω με μάσκα, αλλά τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Αλλά όταν αρχίσουμε τους αγώνες θα υπάρχουν επαφές όπως καταλαβαίνετε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Προφανώς σε κλειστούς χώρους θα πρέπει να χρησιμοποιούμε μάσκες, αλλά στον αγωνιστικό χώρο δεν γίνεται. Θα πρέπει να υπάρχει επαφή».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.