Λάουρα Μπραγκάτο: «Ο Λίνγκαρντ μου έστελνε μηνύματα στην καραντίνα»
Το καυτό μοντέλο του Playboy και φοιτήτρια Νομικής αποκάλυψε πως ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν ιδιαίτερα... άτακτος στη διάρκεια της καραντίνας
Η εκρηκτική Λάουρα Μπρεγκάτο σπουδάζει τη Νομική επιστήμη αλλά ταυτόχρονα δουλεύει ως μοντέλο. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και την Γιουβέντους, και ποζάρει στο Instagram για να υποστηρίξει την αγαπημένη της ομάδα.
Έχει αδιαμφισβήτητο πάθος για την στρογγυλή θεά, και τον λογαριασμό της στο Instagram όπου ποζάρει επιδεικνύοντας τις υπέροχες καμπύλες της.
Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην Daily Star η καυτή Ιταλίδα αποκάλυψε τη συχνή επικοινωνία που είχε με τον Τζέσι Λίνγκαρντ στη διάρκεια του lockdown.
«Μίλησα με την Jesse χθες, είναι ασφαλής και παραμένει στο σπίτι όπως όλοι μας. Στην Ιταλία είμαστε όλοι σε απομόνωση, έχει περάσει ένας μήνας και πραγματικά ελπίζω ότι γρήγορα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.Ανυπομονώ να λήξει η καραντίνα για να ταξιδέψω ξανά. Θέλω να περάσω το καλοκαίρι μου στην Ισπανία και το Λονδίνο!».
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.