Μητσοτάκης: Το φορολογικό νομοσχέδιο είναι η υπογραφή μας κάτω από την συμφωνία αλήθειας με τους πολίτες

mitsotakis-forologika

Το φορολογικό νομοσχέδιο βάζει «φρένο στις επιβαρύνσεις και γκάζι στην ανάπτυξη»  - Προστατεύει και απελευθερώνει τους φορολογούμενους για να δράσουν παραγωγικά

Ως ένα νομοσχέδιο που βάζει «φρένο στις επιβαρύνσεις και γκάζι στην ανάπτυξη» χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το φορολογικό νομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

Όπως είπε το νομοσχέδιο αυτό «προστατεύει και απελευθερώνει τους φορολογούμενους για να δράσουν παραγωγικά».

Απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «αυτό που κάνατε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές με την διανομή υπερπλεονάσματαος ήταν ένα είδος πολιτικής υπεξαίρεσης» ενώ υπογράμμισε ότι «παρά το κενό που μας αφήσατε εμείς βρήκαμε το δημοσιονομικό περιθώριο για να στηρίξουμε την μεσαία τάξη, τα ελληνικά νοικοκυριά και την επιχειρηματικότητα».

«Επιλέγουμε τον δύσκολο δρόμο επενδύοντας στο μέλλον» συνέχισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

«Η χώρα έχει ήδη αποκτήσει μια άλλη εικόνα στο εξωτερικό. Ισως ενοχλείται ο ΣΥΡΙΖΑ από τα χαμηλότερα επιτόκια . Σήμερα δανειζόμαστε με αρνητικά επιτόκια. Η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας όμως χαίρεται με αυτές τις εξελίξεις. Που μπήκε οριστικό τέλος στα capital control».

Μιλώντας για τις διατάξεις του νομοσχεδίου είπε ότι «αποτελεί και μια άλλη όψη της Ελλάδας, των επενδύσεων. Δεν θα πάψω να το λέω ότι η δίκαιη κατανομή πλούτου προϋποθέτει πρώτα από όλα την δημιουργία πλούτου. Χρειαζόμαστε περισσότερες επενδύσεις και δουλειές. Η ανάπτυξη αποτελεί κοινωνική επιλογή. Το νομοσχέδιο σηματοδοτεί την συνέπεια στην πράξη της κυβέρνησης. Είναι η υπογραφή μας κάτω από την συμφωνία αλήθειας για την οποία μίλησα για πρώτη φορά πριν 3 χρόνια. Αποτελεί την αλήθεια όλων όσων έλεγε το προεκλοιγικό μας πρόγραμμα όσων είπα στην τελευταία ΔΕΘ. Το είπαμε, το κάναμε και έτσι θα συνεχίσουμε».

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΤΣΙΠΡΟΤΑΚΗ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ (ΤΣΙΠΡΑΣ) ΕΚΟΒΕ ΤΟ ΕΚΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 96 ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΛΑΒΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης