«Βράζουν» στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Πολάκη: Μη αποδεκτά όσα είπε για την Αγαπηδάκη - Με «Παπαλάμπρο» η απάντηση

polakix-xeria

Με ανακοίνωση του τμήματος Δικαιωμάτων η επίσημη απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πολάκη που απάντησε με... βουκολικό τραγούδι

Ακόμα και ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ, δια του τμήματος Δικαιωμάτων του κόμματος, αποδοκίμασε τον Παύλο Πολάκη για τα όσα αήθη έγραψε στο Facebook κατά της εθνικής συντονίστριας για τα ανήλικα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη επιβεβαιώνοντας ότι το κλίμα για τον «αψύ Κρητικό» στην αξιωματική αντιπολίτευση είναι αρκετά βαρύ ειδικά τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην αντιπολίτευση.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «μη αποδεκτές» δηλώσεις από τον πρώην αναπληρωτή υπ. Υγείας καθώς, όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση τα όσα έγραψε ο Παύλος Πολάκης ήταν «με τρόπο που ασφαλώς δεν συνάδει με τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες της δικής μας αριστεράς. Άλλωστε, η ζωή, η αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των αναπήρων, θεωρούνται από το κόμμα και τη Νεολαία μας αδιαπραγμάτευτα».

Η ανακοίνωση του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

Η αριστερά έχει το δικό της τρόπο, τις δικές της λέξεις, με βάση το αξιακό της φορτίο, να απαντά σε χυδαιότητες ή σε ακροδεξιές κορώνες. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να «δανειζόμαστε» από τον πολιτικό και ιδεολογικό μας αντίπαλο, λέξεις, φράσεις, σκέψεις, που διαιωνίζουν τα στερεότυπα και προσβάλουν βαθύτατα όχι μόνο τους ανθρώπους με ψυχικά προβλήματα, αλλά και όλους και όλες εμάς που παλεύουμε για την κατάργησή τους.

Υπό αυτή την έννοια θεωρούμε μη αποδεκτές τις δηλώσεις του Π. Πολάκη, ο οποίος απάντησε, πράγματι, σε χυδαιότητες με τρόπο που ασφαλώς δεν συνάδει με τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες της δικής μας αριστεράς. Άλλωστε, η ζωή, η αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των αναπήρων, θεωρούνται από το κόμμα και τη Νεολαία μας αδιαπραγμάτευτα.

Είχαν προηγηθεί οι αποστάσεις που πήρε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης ο οποίος δήλωσε ότι «νομίζω απαιτείται από όλους μας μεγάλη σοβαρότητα, αυτό αφορά προφανώς και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακόμα πιο ξεκάθαρη του κλίματος για τον Παύλο Πολάκη ήταν η ανάρτηση του μέλους της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Λάμπρου ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως είναι «αδιανόητο να "ψυχιατρικοποιούν" κάποιοι (δυστυχώς και από την αριστερά) την πολιτική αντιπαράθεση». «Μου φαίνεται πράγματι αδιανόητο να "ψυχιατρικοποιούν" κάποιοι (δυστυχώς και από την αριστερά) την πολιτική αντιπαράθεση ή να απαντάς με αυτόν τον κακοποιητικό τρόπο σε άλλες κακοποιητικές δηλώσεις του πολιτικού σου αντιπάλου. Λες και δεν υπάρχουν άλλα επιχειρήματα, πολιτικά και ιδεολογικά. Λες και αν βρίσεις, αν ειρωνευτείς, αν χρησιμοποιήσεις απαξιωτικούς ή ιατρικούς όρους θα πείσεις, θα γίνεις αρεστός, μάγκας».

Η γλώσσα έχει τη δική της δύναμη, τη δική της τεράστια σημασία. Πίσω από τις λέξεις υπάρχει ιδεολογία, κουλτούρα, αξιακό...

Δημοσιεύτηκε από Panos Lambrou στις Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019


Αυτή η παρέμβαση φαίνεται ότι ήταν και αυτή που ενόχλησε περισσότερο τον Παύλο Πολάκη ο οποίος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης έγραψε στο Facebook:

«Πως μούρθε αυτο το τραγούδι στο μυαλο ,δεν μπορω να καταλάβω...."Στου Παπα-ΛΑΜΠΡΟΥ την αυλή"
Ίσως γιατι εκπέμπει "αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες "μιας βουκολικης ζωής που τα βασικά ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ειναι η καθάρια φύση ,η λεβεντιά και η ελευθερια.....
....κι όποιος καταλαβει κατάλαβε....».

ΣΧΟΛΙΑ (14)

Ίσις

Σάπιος απλά

ΝΤΟΎΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑΡΕΣ ΌΤΑΝ ΤΑ ΓΡΆΦΑΜΕ ΑΥΤΆ ΕΜΕΊΣ ΒΆΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΜΈΝΟΥΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΖΕΤΑΙ ΦΑΣΊΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΎΣ. ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΉΚΑΤΕ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΒΑΡΊΔΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΆΕΙ ΣΤΟΝ ΠΆΤΟ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΊΝΕΤΕ ΣΤΕΓΝΆ ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΌΤΑΝ Ο ΣΎΝΤΡΟΦΌΣ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΌΣ ΤΟΝ ΕΝΤΑΦΙΆΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΈΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ.

Κλέωνας

Διώχτε τον κάνει τεράστια ζημιά

δε βραζουν για αυτα που ειπε

βραζουν γιατι τα ειπε στην εκλεκτη του αφεντικου τους,του Σορος.Και φοβουνται μη δε τους θεωρησει καλα παιδια αυτος που με εντολη του η Ελλαδα μουσουλμανοποιειται.Να λετε τα πραγματικα γεγονοτα σε ενα ρεπορταζ.

10.02 ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΩΝ ΚΛΩΝΩΝ ΤΗΣ Ε.Σ.Α. ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ LOGGERS

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΡΑΖΟΥΝ ........

ΜΙΚ

Μια φορά που είπα να συμφωνήσω κάπως με τον Πολάκη (πού να το φανταζόμουν κάποτε), του τα 'χωσε ο βαθύς ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω τι είναι πιο απαράδεκτο, το ότι η Αγαπητάκη (μια εκπαιδευτικός υποτίθεται) του τα 'χωσε με τον τρόπο αυτό, ή το ότι ανέθεσαν τη μοίρα κάποιων χιλιάδων παιδιών σε ένα μάλλον ψυχικά προβληματικό άτομο (ίσως στα πλαίσια αποτροπής του μεταναστευτικού κύματος). Σε γενικές γραμμές, πάρε τον ένα και βάρα τον στον άλλο.

Θάνος

Το πιο επικίνδυνο αδέσποτο.τα τετράποδα έχουν δικαιολογία,αυτό εδώ ΤΙ;

ΠΟΛΛΑΚΗΣ ! ΕΓΓΥΗΣΗ !

Αυτή η δίποδη αραβοκρητική κουράδα, αριστρής μπόχας, σωματότυπου «πιθικάνθρωπου των Ιμαλαίων» είναι στην βουλή, και ως γκασμάς ολκής, ο "άντρακλας" που κρύβεται πίσω από τους νόμους, επιβιώνει μόνο από την πολιτική αφάνεια και μηδαμηνότητα, κατηγορώντας και βρίζοντας. Αυτό δείχνει την έλλειψη μόρφωσης του αντίστοιχου «σοφού λαού»..

Paul

Στα γραφόμενα σου διακρίνω κάτι βρισιές σαν αυτές που κατηγορείς τον Πολάκη ότι εκστομίζει , όποτε αναιρείς τον εαυτό σου .

Πολλάκης! Εγγύηση!

Αυτή η δίποδη αραβοκρητική κουράδα, αριστρής μπόχας, σωματότυπου «πιθικάνθρωπου των Ιμαλαίων» είναι στην βουλή, και ως γκασμάς ολκής, ο "άντρακλας" που κρύβεται πίσω από τους νόμους, επιβιώνει μόνο από την πολιτική αφάνεια και μηδαμηνότητα, κατηγορώντας και βρίζοντας. Αυτό δείχνει την έλλειψη μόρφωσης του αντίστοιχου «σοφού λαού».

Black

Είσαι βλαμμενος και οποιος δεν το κατάλαβε .....ας το καταλαβει.

Τι θέλει να πει;

Υπονοεί ότι ο Λάμπρου είναι διαπλεκόμενος,; Η κάνει νύξη για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό;

Νοκ

Εννοείς ότι ο Λάμπρου θα μπορούσε να είναι λούγκρα; Αααα, όλα κι όλα. Δεν γίνονται αυτά στον Σύριζα.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης