Πατούλης σε Τσίπρα: «Σταματήστε την αφισορύπανση»

Πατούλης σε Τσίπρα: «Σταματήστε την αφισορύπανση»

Ο Γιώργος Πατούλης, που ξεκίνησε πρόσφατα εκστρατεία κατά της αφισορύπανσης, φωτογραφήθηκε σήμερα κάτω από μια αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ

4907806
Εκκληση στον Αλέξη Τσίπρα να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την αφισορύπανση της Αττικής απήυθυνε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Ο Γιώργος Πατούλης, που προ ημερών μαζί με τους δημάρχους του Λεκανοπεδίου ξεκίνησε εκστρατεία κατά της αφισορύπανσης, φωτογραφήθηκε μάλιστα κάτω από μια αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ για το φεστιβάλ της νεολαίας του κόμματος την Κυριακή και με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σταματήσει αυτήν την πρακτική και να προβάλλει τις δράσεις του κόμματος του μέσα από τις νέες τεχνολογίες.

Η ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη

Κύριε Τσίπρα, δώστε εντολή να σταματήσει άμεσα η αφισορύπανση της Αττικής. Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες για να προβάλλει τις δράσεις της χωρίς να ρυπαίνει τις πόλεις μας, με σεβασμό στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Υπενθυμίζεται πως η αφισοκόληση των νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ ήδη προκάλεσε και πολιτική αντιπαράθεση, με την Νέα Δημοκρατία να καταγγέλλει την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκρισία.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «οι ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ξεχειλίζουν από περιβαλλοντική ευαισθησία. Θρηνούν για τον Αμαζόνιο και την κλιματική αλλαγή και την ίδια στιγμή γεμίζουν με αφίσες τους δρόμους της Αθήνας!». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει προγραμματίσει ομιλία στο φεστιβάλ ΣΠΟΥΤΝΙΚ την Κυριακή, για την οποία έχουν αναρτηθεί αφίσες σε όλη την Αττική.

Στην Νέα Δημοκρατία τονίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ως κυβέρνηση μιλούσε για το περιβάλλον και πως ως αντιμνημονιακοί θα μάζευαν τα σκουπίδια αλλιώς και «τελικά άφησαν την Ελλάδα καταδικασμένη με πρόστιμα από την ΕΕ για παραβίαση περιβαλλοντικών κανόνων!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης