Γεροβασίλη για Παπαγγελόπουλο: Το να πιέζει ένας υπουργός Εισαγγελείς δεν είναι καν πρόβλημα

Γεροβασίλη για Παπαγγελόπουλο: Το να πιέζει ένας υπουργός Εισαγγελείς δεν είναι καν πρόβλημα

Στη... «γραμμή Παπαδόπουλου» και η πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, που πιστεύει πως δεν έγινε τίποτα κακό

olga-gerovasili-ena
«Δεν είναι καν πρόβλημα» για την πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη το να πιέζει ένας υπουργός δικαστικούς λειτουργούς να «διερευνήσουν» συγκεκριμένες υποθέσεις!

Αυτό δήλωσε η ίδια, σχολιάζοντας την σκευωρία Novartis και τον ρόλο του πρώην συναδέλφου της υπουργού Δημήτρη Παπαγγελόπουλου: «Έτσι κι αλλιώς έχουν επιλέξει τον κύριο Παπαγγελόπουλο ως το εξιλαστήριο θύμα αυτής της ιστορίας για να τον εμπλέξουν, καταγγέλλοντας ότι πίεζε δικαστικούς να διερευνήσουν υποθέσεις, δηλαδή αυτό από μόνο του, πιέζω να διερευνήσεις, πιστεύω ότι δεν είναι καν πρόβλημα. Ένας υπουργός μπορεί να πει γιατί δεν ερευνώνται αυτά γρήγορα, ξέρω 'γω, ή να κάνει μια εκτίμηση, μέχρι εκεί βεβαίως γιατί κι αυτός δεν μπορεί να παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης», είπε η Όλγα Γεροβασίλη.

Προ ημερών ο συνάδελφός της βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος είχε επίσης δηλώσει πως «δεν είναι ποινικό αδίκημα το να συζητάς με κάποιους εισαγγελείς και να τους λες "η γνώμη μου είναι αυτή"».

Στην τηλεοπτική του συνέντευξη μάλιστα, ο κύριος Παπαδόπουλος είχε επιμείνει ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον κύριο Παπαγγελόπουλο και δεν πρέπει να τον παραπέμψει «γιατί δεν είναι ποινικό αδίκημα το να συζητάς με κάποιους εισαγγελείς και να τους λες η γνώμη μου είναι αυτή, γιατί καθοδήγηση δεν μπορεί να γίνει από υπουργούς», όπως είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως «η κυρία Ράικου λέει πως πιέστηκε, το να πιέστηκε δεν είναι ποινικό αδίκημα».

Κλείσιμο
«Κατάχρηση εξουσίας θα ήταν όταν θα έλεγε σου εντέλω αυτά τα πρόσωπα να τα πηγαίνεις για ποινική διερεύνηση. Αυτό θα ήταν αδίκημα», συμπλήρωσε ο κύριος Παπαδόπουλος.

O Σάκης Παπαδόπουλος στον ΣΚΑΪ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης