Κίνημα Αλλαγής: Ο Πέτρος Ευθυμίου νέος συντονιστής Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας

Κίνημα Αλλαγής: Ο Πέτρος Ευθυμίου νέος συντονιστής Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας

Επιβάλλεται η στράτευση όλων των προοδευτικών δυνάμεων, αναφέρει στις πρώτες του δηλώσεις

peter_euthimiou
Με απόφαση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, ο πρώην υπουργός και πρώην πρόεδρος της ΚΣ του ΟΑΣΕ, Πέτρος Ευθυμίου, αναλαμβάνει το συντονισμό των θεμάτων Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας του Κινήματος Αλλαγής.

Σημειώνεται ότι ο μέχρι σήμερα συντονιστής των θεμάτων Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας του Κινήματος Αλλαγής είναι υποψήφιος βουλευτής. 

«Είμαστε στη στιγμή που η χώρα πρέπει να εγκαινιάσει μία ιστορική στροφή, που θα βγάλει τον τόπο οριστικά από την κρίση, και θα ανοίξει το δρόμο στην ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη. Με μία οικονομία που θα δουλεύει για όλους, παράγοντας νέο πλούτο, νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, με κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη» αναφλερει σε δήλωσή του ο Πέτρος Ευθυμίου.

Και προσθέτει: «Γι' αυτό το στόχο υπάρχουν δύο προϋποθέσεις: πρώτον, να συντριβεί ο λαϊκισμός και η μιζέρια του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Δεύτερον, να υπάρξει ένας ισχυρός Ευρωπαϊκός Σοσιαλδημοκρατικός πόλος, που θα συμβάλει στην διασφάλιση της δημοκρατικής ομαλότητας και σταθερότητας, καθώς και στην προώθηση πολιτικών που θα διασφαλίζουν το κοινωνικό κράτος με όρους βιωσιμότητας και όχι επιδομάτων. Και που θα προωθεί παράλληλα τα μείζονα εθνικά συμφέροντα με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα».

«Επιβάλλεται η στράτευση όλων των προοδευτικών δυνάμεων, στην ιστορική κοιτίδα της Δημοκρατικής Παράταξης, προκειμένου να υπάρξει αντίβαρο σε μία ανεξέλεγκτη και αλαζονική δεξιά διακυβέρνηση και σε μία καταστροφική μείζονα αντιπολίτευση. Στην οποία δεν θα πρέπει να βρεθεί ο ανεύθυνος και καταστροφικός ΣΥΡΙΖΑ, που θα διψά να επανέλθει στην εξουσία με κάθε κόστος στην κοινωνική ειρήνη και οικονομική πρόοδο. Είναι η ώρα της συστράτευσης και της ενότητας όλων των προοδευτικών πολιτών στο Κίνημα Αλλαγής, τη μόνη δύναμη που σήμερα μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα την επόμενη μέρα» καταλήγει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης