Γεωργιάδης σε ΣΥΡΙΖΑ για τις μειώσεις φόρων σε εφοπλιστές: Δεν αισθάνεστε ότι λέτε αρλούμπες;

Γεωργιάδης σε ΣΥΡΙΖΑ για τις μειώσεις φόρων σε εφοπλιστές: Δεν αισθάνεστε ότι λέτε αρλούμπες;

«Ο Τσίπρας μείωσε την εθελοντική προσφορά των εφοπλιστών από τα 140 εκατ. ευρώ στα 75 εκατ. ευρώ... Καλά ρε παιδία  απο το Μέγαρο Μαξίμου μέσα σας δεν αισθάνεστε ότι λέτε αρλούμπες»,  τόνισε ο  Αδωνις Γεωργιάδης 

adoni-georgiadis-nd
Την «δεξιά» μετατόπιση του ΣΥΡΙΖΑ με την υιοθέτηση νεοφιλελεύθερων πολιτικών επικρότησε στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις διατάξεις για τον αιγιαλό και την μείωση της εθελοντικής προσφοράς των εφοπλιστών.

«Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου είχε συμφωνήσει με τους εφοπλιστές ώστε οι δεύτεροι να εισφέρουν εθελοντικά 140 εκατ. ευρώ. Εγώ τότε διαφωνούσα γιατί είμαι κατά των φόρων. Πριν από λίγες ημέρες ο Τσίπρας με τον πρόεδρο των εφοπλιστών τον κ. Βενιάμη υπέγραψαν συνυποσχετικό που κατεβάζει την εθελοντική προσφορά από τα 140 εκατ ευρώ στα 75 εκατ. ευρώ. Μπράβο στον Τσίπρα που μειώνει την εισφορά 50%.» είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει «όμως ρε παιδία απο το Μέγαρο Μαξίμου ξεκίνησαν 70 εκατ ευρώ και εδώ στην Βουλή η ρύθμιση που φέρνετε προβλέπει 40 εκατ ευρώ. Καλά ρε παιδία μέσα σας δεν αισθάνεστε ότι λέτε αρλούμπες».

Σχετικά με τις διατάξεις για τον αιγιαλό είπε «το 2014 ο τότε υπουργός Οικονομικών ο κ. Στουρνάρας έφερε μια αντίστοιχη ρύθμιση και έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ τότε το έλα να δεις. Όχι μόνο στην Βουλή αλλά οργανώσατε στους δήμους ομιλίες κατά του άρθρου που θα κατέστρεφαν τους αιγιαλούς. Πέρασαν 5 χρόνια να φθάσουμε στο 2019 για να προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό που θα είχε κάνει η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου 5 χρόνια πριν και θα είχαν γλιτώσει οι άνθρωποι την ταλαιπωρία και θα είχε κερδίσει χρήματα το Δημόσιο. Εγώ το βρίσκω θετικό αυτό που φέρνετε. Κάνετε μια τεράστια μεταβολή στην ιδεολογία σας και σας συγχαίρω. Είναι καλό να ξεκινάς ακροαριστέρος και να πηγαίνεις δεξιότερα. Καλό ειναι κάποια στιγμή μπορεί να γίνεται και δεξιοί και να είστε κανονικοί άνθρωποι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ομιλία Άδωνι Γεωργιάδη για τον αιγιαλό & την εθελοντική εισφορά εφοπλιστών 15/04/2019
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης