Ο Τζουμάκας έχει νεύρα: Δεν είχε τι να πει για την ένταξή του στον ΣΥΡΙΖΑ και έκλεισε το τηλέφωνο στον ΘΕΜΑ 104,6!

Ο Τζουμάκας έχει νεύρα: Δεν είχε τι να πει για την ένταξή του στον ΣΥΡΙΖΑ και έκλεισε το τηλέφωνο στον ΘΕΜΑ 104,6!

«Είστε πουλημένοι, δεν είστε σοβαροί» έβρισε τους δημοσιογράφους ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ που με μια μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα έγινε υμνητής του Αλέξη Τσίπρα  - «Δεν σας απαντώ» ήταν η μόνιμη επωδός του πρώην υπουργού που αρνούνταν να σχολιάσει τα ερωτήματα των δημοσιογράφων και τις ερωτήσεις των ακροατών του ΘΕΜΑ 104,6 - Ακούστε την επεισοδιακή συνέντευξη

tzoyma-rysiz
Με εριστική διάθεση, ειρωνικό ύφος και χωρίς να δίνει απαντήσεις στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και των ακροατών εμφανίστηκε στη συνέντευξή του στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζουμάκας με αφορμή την απόφασή του να συνταχθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Χαρακτηριστικό της στάσης του κ. Τζουμάκα ήταν η απάντησή του στην πρώτη ερώτηση που του έγινε από τον Μάκη Πολλάτο ο οποίος μετέφερε ερώτημα ακροατή «γιατί έλειπε ο Κίμων Κουλούρης, δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της πλατιάς απεύθυνσης;». «Γιατί δεν είστε σοβαρός!» ήταν η απάντηση του Στέφανου Τζουμάκα.

«Υπάρχουν λούμπεν στη χώρα» συνέχισε με ειρωνικό ύφος ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ χωρίς να δίνει απαντήσεις επί της ουσίας.

Ο κ. Τζουμάκας απαίτησε, μάλιστα, βγάζοντας πόρισμα για τις απόψεις των ακροατών «ρωτήστε πολιτικά και όχι ξεκατινιάσματα της γειτονιάς».

«Προσβολές και καλαμπουράκια, όχι» συνέχισε στο ίδιο ύφος αποφεύγοντας να τοποθετηθεί επί της παρουσίας του στην εκδήλωση στην οποία έδωσαν το «παρών» από πρώην στενοί συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου, μέχρι τον Θανάση Θεοχαρόπουλο που διέλυσε τη ΔΗΜΑΡ για να πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Έλενα Κουντουρά που έμεινε στην κυβέρνηση μετά το διαζύγιο με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ.

Όταν ρωτήθηκε, δε, να ανακαλέσει πόσα χρόνια ήταν υπουργός στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο Στέφανος Τζουμάκας αφού στην αρχή κόμπιασε, μετά απάντησε «ελάχιστα» και στη συνέχεια αναρωτήθηκε «θα σοβαρευτείτε;».

Κλείσιμο
Απαξιώνοντας για δεύτερη φορά ερώτημα των ακροατών που τον κάλεσαν να απαντήσει στο «πού θα βάλετε υποψηφιότητα;», ο κ. Τζουμάκας απάντησε με ειρωνικό ύφος, ξανά, «δεν σας απαντώ, όταν σοβαρευτείτε θα σας απαντήσω».

Μην αντέχοντας, τέλος, τις ερωτήσεις για το αν η υποτιθέμενη ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει με πρόσωπα που εφάρμοσαν μνημονιακές πολιτικές (όπως ο Γιάννης Ραγκούσης και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου) και τον ίδιο, ο κ. Τζουμάκας, χωρίς και πάλι να δίνει απαντήσεις, αφού ούρλιαξε «ναι, με μένα, δεν ψήφισα, δεν εφάρμοσα, είστε πουλημένοι» έκλεισε το τηλέφωνο.

Ακούστε την επεισοδιακή συνέντευξη του Στέφανου Τζουμάκα στους Γιάννη Μακρυγιάννη και Μάκη Πολλάτο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης