Απειλές από τον Ερντογάν: Όσο οι Έλληνες απογειώνουν αεροσκάφη στο Αιγαίο, θα κάνουμε το ίδιο

Απειλές από τον Ερντογάν: Όσο οι Έλληνες απογειώνουν αεροσκάφη στο Αιγαίο, θα κάνουμε το ίδιο

Επιμένει στις προκλήσεις σε αναφορά του στις πτήσεις μαχητικών στο Αιγαίο  σε συνέντευξή του στο «Ηaberturk» - «Αυτή η υπόθεση δεν έχει συγχώρεση. Αν συμβεί κάτι άλλο τι θα γίνει; Aς δέσουμε τον ''γάϊδαρο'' μας σε γερό κοντάρι και μετά έχει ο Θεός!», τα λόγια του Σουλτάνου

erdogan_ar
Νέα πρόκληση από τα χείλη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος μίλησε στο «Ηaberturk» και ρωτήθηκε αν θα παραλάβει η Τουρκία τους πυραύλους S-400 και θα τους ενεργοποιήσει όπως έχει κάνει η Ελλάδα με τους S-300.

O Τούρκος πρόεδρος είπε:  «Όταν κάπου κάπου τα αεροσκάφη μας απογειώνονται στο Αιγαίο, βλέπετε πως απογειώνονται και τα αεροσκάφη από την Ελλάδα. Όμως όταν απογειωθούν τα αεροσκάφη της Ελλάδας και απογειώσουμε τα δικά μας τότε λένε ‘''γιατί τα απογειώσατε''! Τι σημαίνει δηλαδή; Αυτά είναι τουριστικά αεροπλάνα. Όταν εσύ απογειώνεις, τότε θα απογειωθεί και το δικό μου. Αυτή η υπόθεση δεν έχει συγχώρεση. Αν συμβεί κάτι άλλο τι θα γίνει; Aς δέσουμε τον γάϊδαρο μας σε γερό κοντάρι και μετά έχει ο Θεός!», δήλωσε ο Ερντογάν.

retzep
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης