Κατρίνης: Στη δημοκρατική παράταξη δεν υπάρχει χώρος για πολιτικούς πλαστογράφους και αδέξιους μιμητές

Κατρίνης: Στη δημοκρατική παράταξη δεν υπάρχει χώρος για πολιτικούς πλαστογράφους και αδέξιους μιμητές

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στα στελέχη που ανταλλάσσουν την παράταξη με θέσεις εξουσίας από τον υποψήφιο βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής

IMG_9366
«Γίναμε πεδίο λεηλασίας από τους χειρότερους λαϊκιστές που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Και δυστυχώς, βρέθηκαν αρκετοί πρόθυμοι που δε σεβάστηκαν ούτε αυτά που τους προσέφερε η παράταξη ούτε τους απλούς πολίτες που τους τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους» επισήμανε ο Μιχάλης Κατρίνης και προσέθεσε:

«Απέναντι όμως στον τυχοδιωκτισμό κάποιων στελεχών, βρέθηκαν και βρίσκονται άνθρωποι που έμειναν όρθιοι. Όλοι εμείς που είμαστε υπερήφανοι για την ιστορία, την πορεία και τη στάση μας. Που δε λυγίσαμε στα δύσκολα και δε μεταμφιεστήκαμε σε πολιτικούς λωτοφάγους, απλά γιατί βόλευε».

Ειδικότερα για την περίοδο μεταγραφών που εγκαινίασε ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «στην ιστορία της δημοκρατικής παράταξης δεν υπάρχει χώρος για πολιτικούς πλαστογράφους και αδέξιους μιμητές όπως ο κ.Τσίπρας και το μόρφωμα που έχει δημιουργήσει».

«Ένα μόρφωμα που δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία και τις αρχές όχι απλά της δικής μας παράταξής αλλά και της ίδιας της Αριστεράς. Γιατί τι είδους Αριστεροί είναι αυτοί που κυβερνούσαν χέρι-χέρι με τον κ. Καμμένο για 4 χρόνια, αφού είχαν ταυτιστεί πλήρως στις πλατείες των αγανακτισμένων» κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης