Ο Πολάκης «έχει» και τον Σαββόπουλο: Εσύ ξέρεις από αρκουδίτσες - Με βρίζεις για το 5λεπτο της δημοσιότητας!

Ο Πολάκης «έχει» και τον Σαββόπουλο: Εσύ ξέρεις από αρκουδίτσες - Με βρίζεις για το 5λεπτο της δημοσιότητας!

Ο Διονύσης Σαββόπουλος είπε ότι ο Παύλος Πολάκης θυμίζει «αρκουδιάρη» - «Το μόνο κοινό με τα νιάτα σου είναι το ντέφι» απάντησε στον μεγάλο τραγουδοποιό ο δανειολήπτης αναπληρωτής υπουργός Υγείας

polakis_kraounakis01
Εκτός από την κριτική των δημοσιογράφων ο Παύλος Πολάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας του οποίου το ηθικό πλεονέκτημα φαίνεται ότι αποτιμάται στο ύψος των 100.000 ευρώ όσο και το καταναλωτικό δάνειο που πήρε από την κρατικά ελεγχόμενη Attica Bank, έχει δυσανεξία και στην κριτική των ανθρώπων της τέχνης. Νέο θύμα των λεκτικών επιθέσεων του Παύλου Πολάκη ήταν ο τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος αο οποίος σε σημερινή του συνέντευξη στον Σκάι υποστήριξε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας θυμίζει αρκουδιάρη.

Με ανάρτησή του στο facebook -πού αλλού- ο κ. Πολάκης απαντά στις αιτιάσεις του Διονύση Σαββόπουλου. «Εγω ξερω απο προβατα γιατι ο πατερας μου ηταν βοσκος ...Εσυ πρεπει να ξερεις απο αρκουδιτσες μετα τη θητεια σου στις αυλες του Μητσοτακη και του ΠΑΣΟΚ .....το μονο κοινο με τα νιατα σου ειναι το ντεφι» έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας για τον μεγάλο τραγουδοποιό, κατηγορώντας τον Διονύση Σαββόπουλο ότι τον βρίζει μέσω του «βάλτου των ΜΜΕ της διαπλοκής» για να κερδίσει το υποτιθέμενο quarter of publicity.

Μοιάζει παράδοξο, αν μη τι άλλο, να κατηγορεί ο Παύλος Πολάκης τον διάσημο Διονύση Σαββόπουλο ότι ασχολείται μαζί του για να διεκδικήσει το πεντάλεπτο της δημοσιότητας!
Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τον Διονύση Σαββόπουλο:


Σαββόπουλος: Αρκουδιάρης ο Πολάκης,κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Σκάι, ο Διονύσης Σαββόπουλος ρωτήθηκε αν ο Παύλος Πολάκης αποτελεί το δείγμα του μέσου πολιτικού της αντιπολίτευσης απαντώντας αρχικά «δεν θα το έλεγα» για να συμπληρώσει ότι «μου θυμίζει στη γειτονιά μου όταν φέρνανε μια αρκούδα για να κάνει τη Βουγιουκλάκη. Ο αρκουδιάρης μου θυμίζει σε πολλά τον Πολάκη».

Συνεχίζοντας την κριτική του στην κυβέρνηση ο τραγουδοποιός είπε, επίσης, στον ΣΚΑΪ ότι «κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου, άνθρωποι που τον μιμούνται».

Κλείσιμο
Ωστόσο ο κ. Σαββόπουλος δήλωσε «αισιόδοξος ότι κατι μπορεί να αλλάξει».

Διονύσης Σαββόπουλος: Κυβερνάει μια αποτυχία της Αριστεράς, ο Πολάκης μου θυμίζει αρκουδιάρη


Δείτε βίντεο: Ο Πολάκης «έχει» και τον Σαββόπουλο: Εσύ ξέρεις από αρκουδίτσες - Με βρίζεις για το 5λεπτο της δημοσιότητας!
Ο Πολάκης «έχει» και τον «Νιόνιο»: Με βρίζεις για το 5λεπτο της δημοσιότητας!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης