Ζωή κατά Πολάκη: Κανίς που κάνει την πάπια για τον διορισμό Μπούτου στο Κρατικό Νικαίας

kwnpol0

Με ανάρτηση της στο Facebook η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπογραμμίζει ότι «ένας πολιτικός που φοράει παντελόνια θα είχε... παραιτηθεί». Μιλά για «θρασύδειλη και ντροπιαστική συμπεριφορά» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και τον προειδοποιεί ότι η βουλευτική ασυλία δεν θα τον σώσει

Σφοδρή επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη αλλά και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή την τοποθέτηση Μπούτου στο Γενικό Κρατικό Νικαίας και την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού στους δημοσιογράφους.

Με ανάρτησή της στο Facebook που φέρει τον τίτλο «Προς το κανίς που κάνει την Πάπια», η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρει ότι ο διορισμός ενός προσώπου με πλαστογραφημένο μητρώο πτυχίων, σε θέση Διοικητή ενός από τα μεγαλύτερα δημόσια Νοσοκομεία της χώρας, δίνει το στίγμα της διαφθοράς και διαπλοκής του ίδιου του κ. Πολάκη και του αφεντικού του».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσθέτει επίσης ότι η «τακτική του τζάμπα μάγκα που κόβει κορδέλες σε Νοσοκομεία χωρίς μηχανήματα κι εξοπλισμό, κατά το πρότυπο των εγκαινίων Μετρό χωρίς συρμούς, δεν πρόκειται να σώσει τον κ. Πολάκη» αφού όπως σημειώνει η «υπόθαλψη εγκληματία, η προστασία την οποία παρείχε και παρέχει στον διορισμένο Διοικητή του, η απόπειρα συγκάλυψης πλαστογραφίας, απιστίας, απάτης σε βάρος του δημοσίου, είναι αυτοτελώς κολάσιμα και ελεγκτέα».

«Η ασυλία του δεν τον καλύπτει. Ούτε θα διαρκέσει επ ‘άπειρον» σημειώνει χαρακτηριστικά για τον Παυλο Πολάκη τον οποίο επίσης κατηγορεί για θρασύδειλη και ντροπιαστική συμπεριφορά.

Αναλυτικά στην ανάρτησή της επισημαίνει:

ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΝΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ

Ο διορισμός προσώπων ανύπαρκτων προσόντων σε θέσεις ευθύνης, επειδή έγλειψαν την εξουσία ή «μας κάνουν τη βρώμικη δουλειά» είναι κάτι που γνωρίζουν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Πολλάκης εξ ιδίας πείρας.

Ο διορισμός του κ. Μπούτου, εκλεκτού του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, με πλαστογραφημένο μητρώο πτυχίων, σε θέση Διοικητή ενός από τα μεγαλύτερα δημόσια Νοσοκομεία της χώρας, όπου εργάζονται με αυταπάρνηση, σε άθλιες συνθήκες, γιατροί, νοσηλευτές και συνολικό προσωπικό και καταφεύγουν δεκάδες χιλιάδες συνάνθρωποί μας για την υγεία τους, ο προνομιακός δηλαδή διορισμός σε θέση αμειβόμενη με εξαιρετικά υψηλά ποσά και με ευθύνη διαχείρισης ακόμη υψηλότερων κονδυλίων, είναι κάτι που δίνει το στίγμα της διαφθοράς και διαπλοκής του ίδιου του κ. Πολάκη και του αφεντικού του. Όπως και το πόρισμα του Σώματος Ελεγκτών και Επιθεωρητών και οι καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ, που αποκαλύπτουν μπίζνες με δημόσιο χρήμα, ρεμούλα, αναθέσεις, κακοδιαχείριση και ξανά πλαστογραφίες, επικίνδυνες εγκαταστάσεις, σοφάδες που καταπλακώνουν ασθενείς και συνοδούς. Ένα σύστημα υγείας όπως το ξέραμε, και χειρότερο, κατά το «Μια Βουλή όπως την ξέραμε».

Την ώρα που στα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας καταγράφονται θάνατοι ασθενών και, μάλιστα, παιδιών (Λαμία, Λάρισα), η τακτική του τζάμπα μάγκα που κόβει κορδέλες σε Νοσοκομεία χωρίς μηχανήματα κι εξοπλισμό, κατά το πρότυπο των εγκαινίων Μετρό χωρίς συρμούς, δεν πρόκειται να σώσει τον κ. Πολάκη. Ούτε και το να γρυλλίζει στους δημοσιογράφους την ώρα που νιαουρίζει στους δανειστές της χώρας και κουνάει την ουρά του στα συμφέροντα που εκπροσωπούν.

Πριν 6,5 μήνες συνάνθρωποί μας κάηκαν ζωντανοί και άλλοι πνίγηκαν αβοήθητοι κι υπέκυψαν στα τραύματά τους, την ώρα που ο κ. Πολάκης συμμετείχε στην χονδροειδή απόπειρα συγκάλυψης των θανάτων και την σκηνοθετημένη κυβερνητική σύσκεψη. Κι ακόμη η δικογραφία δεν έχει διαβιβαστεί στη Βουλή για τον έλεγχο των ευθυνών του ιδίου και των συναυτουργών του. Για κακουργήματα και 100 νεκρούς.

Πριν 3,5 μήνες ο κ. Πολάκης δήλωσε δημόσια ότι η Κυβέρνηση δωροδοκεί δικαστές και πρέπει να συνεχίσει να το κάνει, για να πάνε κάποιοι φυλακή και να κερδίσει τις εκλογές. Και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η παραγγελία εισαγγελικής έρευνας για αυτήν την ομολογία διάπραξης κακουργημάτων.

Πριν 1,5 μήνα, εν όψει Συμφωνίας των Πρεσπών, αναζωπυρώθηκαν οι εισαγγελικές ενέργειες στην υπόθεση Novartis. Και έγιναν νέες αποκαλύψεις για καθοδηγούμενες από την Κυβέρνηση εισαγγελικές ενέργειες. Και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή παραγγελία διερεύνησης του κακουργήματος της κατάχρησης εξουσίας.

Πριν 2,5 μήνες δικαστήριο έστειλε στη φυλακή με 10ετή κάθειρξη καθαρίστρια για πλαστό ενδεικτικό δημοτικού. Για κακούργημα. Να την πληρώσει η καθαρίστρια για τις αμαρτίες του Πολάκη και των εκλεκτών του…

Αντίθετα με αυτό που νομίζει το κανίς και το αφεντικό του, η ασυλία του δεν τον καλύπτει. Ούτε θα διαρκέσει επ ‘άπειρον.

Η υπόθαλψη εγκληματία, η προστασία την οποία παρείχε και παρέχει στον διορισμένο Διοικητή του, η απόπειρα συγκάλυψης πλαστογραφίας, απιστίας, απάτης σε βάρος του δημοσίου, αφ’ ενός είναι ενδεικτικά της εξαρχής γνώσης του, αφετέρου είναι αυτοτελώς κολάσιμα και ελεγκτέα.

Αντί να κρύβεται πίσω από τη βουλευτική και υπουργική ασυλία, του προτείνω, για αλλαγή, να κάνει μια πράξη που θα έκανε ένας κανονικός πολιτικός που φοράει παντελόνια: να παραιτηθεί.

Και να αφήσει τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει και να κρίνει.

Η καταγωγή του από την Κρήτη θα έπρεπε να τον έχει εμπνεύσει σε αυτήν την κατεύθυνση. Οι Κρητικοί δεν έχουν σχέση με αυτή την θρασύδειλη συμπεριφορά. Ας μη ντροπιάζει άλλο το νησί του.

Ζωή Κωνσταντοπούλου, Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, τ. Πρόεδρος της Βουλής

Δείτε την ανάρτηση:

ΣΧΟΛΙΑ (35)

Damian CH

Για τον...πολλακις Πολακη ,την εξαιρεση της Κρητικης Λεβεντιας τα ειπαμε !!!! Ρε ξεφτιλα Ποκακη δεν θα παραιτηθεις ??? Τοσο πολυ εισαι γαντζωμενος στη σανιδα?? Τουλαχιστον ξυρισε το μουστακι γιατι για να σου πω να βαλεις το ...μινι σου ,δε σε βλεπω να το κανεις !!! Εισαι ντροπαλ(ος)η !!! ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΕ ΡΕΕΕ!!! ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΡΕΕΕ!!! ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!! ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗ ΚΑΠΕΤΑΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΡΕΕΕΕ!!!! ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑ!!!

123

ΖΩΗ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ! ΤΕΛΟΣ!

Ε όχι δα

ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ να διορίζει χωρίς πτυχίο ... Δεν το πιστεύω

Τι θα πει"...που φορααει παντελονια'''"

Κρητικη βρακα φοραει που ειναι και fake γεματη με τα καυσιμα του.

συντροφος

Μπραβο Ζωίτσα! Ξεσκισε τον! Αλλαξε του τα λάστοιχα! Κανε τον να πει τον λαφαζάνη..... Παναγιώτη! Ακους εκει ο τσομπανος να παραιτήσει ολόκληρο σύντροφο διοικητή επειδή λέει είχε τέσσερα πλαστα πτυχία! Και τι έγινε δηλαδή, οι αλλοι οι ακροδεξιοί δεν είχαν? Και σε τελευταία ανάλυση να πλαστογραφήσεις τέσσερα πτυχια είναι ταλέντο και δείχνει ικανότητες. Αν δεν θέλουν ικανους διοικητές και στελέχη ας μας το πουνε. Αν δεν εχουμε διοικητες με τετοιες ικανοτητες ππλαστογραφίας πως θα ξεγελάσουμε τους δανειστες που μας ρουφάνε το αίμα? Πως θα σκισουμε τα μνημονια αν δεν "μαγειρεψουμε" τα νουμερα και τα χαρτια? Ως ποτε θα παιζουμε το παιχνιδι του Μητσοτακη, του Αδωνη και των λοιπων ακροδεξιών που ειναι και εθνίκια? Πολάκη εισαι αδικος με το διοικητή και την προοδευτικια παράταξη της αριστερας που σε εβαλε υπουργό και πινεις τωρα τζαμπα τσιπουρα και ρακη οπου πας.

Bula

Κανίς; Μάλλον μπουλντόγκ.

o

Πρίν ήταν καλός;Μαύρο σε κάθε αριστερό.

Λάκης

Ζωή συνέχισε έτσι. Είσαι η μόνη που μπορεί να βάλει στη θέση του το ελεεινό υποκείμενο και ξέρεις να μιλήσεις κιόλας.

ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ

Ρεζίλι Πολακη σε γλεντανε όλοι!!! Δημοσιογράφοι, πολίτες, πολιτικοί, σε έχουν κάνει ρόμπα!!! Σε λίγο θα σε φτύνουν και θα σε καρπαζωνουν στα πεζοδρόμια!

Spy

Αυτό πού ξέρω εγώ, είναι ότι τό κάθε "νούμερο" στήν πολιτική σκηνή, εκφράζεται όσο γίνεται πιό απαξιωτικά καί χυδαία, μιάς καί καλύπτεται πίσω από τήν βουλευτική ασυλία. Ή αλλιώς, τζάμπα μάγκες καί μαγκιόρισες. Υγ.. επίσης, ένα είναι σίγουρο: Σχόλιο στό ΠΘ, θά ήταν αδύνατο νά αφήσουν..

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης