Φωτογραφίες: Ο Σαρίδης άδειασε όλη την «πραμάτειά» του πάνω στο έδρανο της Βουλής

Φωτογραφίες: Ο Σαρίδης άδειασε όλη την «πραμάτειά» του πάνω στο έδρανο της Βουλής

Από αεροπορικά εισιτήρια, λαχεία και μαντιλάκια, μέχρι εισιτήρια του Μετρό - Με καφέ στο χέρι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος

4699194
Κι ενώ στην Ολομέλεια της Βουλής δινόταν «μάχη» στη συζήτηση επί των αιτήσεων άρσης ασυλίας βουλευτών, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης, φαίνεται ότι είχε μία πιο... σοβαρή ασχολία.

Ο αμείλικτος φωτογραφικός φακός, που σε πολλές περιπτώσεις έχει αποδειχθεί ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν, «συνέλαβε» τον βουλευτή να έχει απλώσει στο έδρανό του, ό,τι μπορούσε να περιέχει η τσέπη του, το πορτοφόλι του ή ακόμη και ο χαρτοφύλακάς του, θυμίζοντας κάθε άλλο παρά κοινοβουλευτικό έδρανο.

Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς στις φωτογραφίες πάνω στο έδρανο υπάρχουν από αεροπορικά εισιτήρια, λαχεία, μαντιλάκια από ταξίδι με γνωστή αεροπορική εταιρεία, μέχρι αποκόμματα από πρακτορεία ΟΠΑΠ, ταυτότητες, τραπεζικές αποδείξεις και εισιτήρια των μέσων μεταφοράς.

4699193
4699195

Στην ίδια συνεδρίαση ο βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος εμφανίστηκε στα βουλευτικά έδρανα με μία -θα έλεγε κανείς- αγουροξυπνημένη εικόνα, ανακατεμένα μαλλιά, το τσαντάκι του περασμένο όπως-όπως στο λαιμό και έναν καφέ στο χέρι.

Κλείσιμο
4699206
4699210
4699221
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης