Αστείες δικαιολογίες Πολάκη για τον διοικητή με τα τέσσερα πλαστά πτυχία

polakis_arthro

Το 2015 το ζητούμενο από τους νέους διοικητές ήταν να μπορούν να συμμορφωθούν με το πολιτικό πλαίσιο και τις επιλογές της νέας κυβέρνησης, τονίζει σε ανακοίνωσή του - Δεν τον γνώριζα πριν τον διορισμό του - Τα δικαιολογητικά του ελέγθηκαν από τις υπηρεσίες του Υπουργείου

Με... αστείες δικαιολογίες και με διαβεβαιώσεις του τύπου... δεν δεχόμαστε μύγα στο σπαθί μας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιχειρεί να σταματήσει τον θόρυβο που ξέσπασε για τον διοικητή του Νοσοκομείου Νικαίας με τα τέσσερα πλαστά πτυχία.

«Το 2015, τα κριτήρια για τους διορισμούς Διοικητών στα Νοσοκομεία ήταν να είναι «καθαροί», δηλαδή τίμιοι και εκτός διαπλοκής (!) αναφέρει ο λαλίστατος αναπληρωτής υπουργός Υγείας που πήρε θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα με σχεδόν δύο ημέρες καθυστέρηση.

Ο Παύλος Πολάκης υποστηρίζει μάλιστα ότι η αντίδραση του υπουργείου ήταν έγκαιρη ενώ σπεύδει να υπογραμμίσει ότι τον διοικητή του νοσοκομείου η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν τον γνωριζε πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του στο νοσοκομείο!

Να σημειωθεί, ότι της απάντησης Πολάκη είχε προηγηθεί ερώτηση 11 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, στην οποία σημείωναν για τον διοικητή του νοσοκομείου με τα τέσσερα πλαστά πτυχία ότι «το ηθικό πλεονέκτημα μεταλλάχθηκε πλέον σε ωμή και αμοραλιστική διακυβέρνηση καθώς καταρρέει κάθε όριο χρηστής διοίκησης».

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Παύλος Πολάκης αναφέρει:

Αυτό που συνοψίζεται από την υπόθεση του πρώην Διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, για την οποία η συνεχιζόμενη δημοσιότητα τόσο συναρπάζει (και «κολάζει») τις αντιπολιτευτικές δημοσιογραφικές πένες, είναι ότι …πάλι άνθρακες ο θησαυρός για τους ιχνηλάτες της «καταστροφής» που επέφερε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Δημόσια Υγεία. Και εξηγούμαστε:
Το 2015 το επίδικο ήταν να σταματήσουμε την άτακτη περιδίνηση και απαξίωση της δημόσιας Υγείας, ως ρητή επιλογή των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Τα δε κριτήρια για τους διορισμούς Διοικητών στα Νοσοκομεία ήταν: α) να είναι «καθαροί», δηλαδή τίμιοι και εκτός διαπλοκής, β) να «ξέρουν γράμματα», δηλαδή να γνωρίζουν το αντικείμενο της διοίκησης δομών υγείας και γ) να μπορούν να συμμορφωθούν με το πολιτικό πλαίσιο και τις επιλογές της νέας κυβέρνησης που ερχόταν να αλλάξει τα πράγματα.

Τέσσερα (4) χρόνια μετά, με κεκτημένη πλέον την αντιστροφή της πορείας και με το δημόσιο σύστημα Υγείας να στέκεται σταθερά στα πόδια του και να ανακάμπτει σε όλα τα επίπεδα (υποδομές, εξοπλισμό, προσωπικό κλπ), το ζήτημα της εξυγίανσης και κάθαρσης στον χώρο περνάει πια και στα παρακάτω της ηγεσίας και της πολιτικής επίπεδα (στα οποία επαρκώς συντελέστηκε), δηλαδή στα επίπεδα των στελεχών διοίκησης των Μονάδων, καθώς και του έμψυχου υλικού που παρέχει υπηρεσίες (γιατρών, νοσηλευτών, διοικητικών και λοιπών εργαζομένων).

Όσο για την ουσία της υπόθεσης που απασχολεί τη δημοσιότητα, ισχύουν τα εξής:
Τα δικαιολογητικά (και τα πτυχία) που προσκόμισε ο πρώην Διοικητής του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας στον φάκελο υποψηφιότητάς του για τη θέση αυτή, συνάδουν με τα απαιτούμενα στη σχετική προκήρυξη, ενώ ελέγχθηκαν κανονικά και αρμοδίως από τις υπηρεσίες του Υπουργείου και βρέθηκαν χωρίς παρατυπίες ή πλαστογραφίες.
Έγκαιρα και πριν ακόμα παραδοθούν τα οριστικά πορίσματα των ελεγκτικών μηχανισμών, δηλαδή αμέσως μόλις τέθηκαν υπόψη μας διάφορες καταγγελίες για δράσεις και πρακτικές του εν λόγω Διοικητή που παρέπεμπαν σε μη χρηστή διοίκηση ή σε υπόνοιες παραβατικότητας, ζητήθηκε η παραίτησή του, η οποία και υποβλήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2018.

Τα υπόλοιπα όλα είναι πλέον υπόθεση διερεύνησης και απόδοσης ευθυνών από τη Δικαιοσύνη και τα Πειθαρχικά Συμβούλια που έχουν ήδη επιληφθεί των σχετικών καταγγελιών. Έχουμε αποδείξει άλλωστε ότι σε ζητήματα τιμιότητας δε δεχόμαστε μύγα στο σπαθί μας, ενώ για τέτοια θέματα κινούμαστε πριν μας κινητοποιήσει κάποιος άλλος, αφού ούτε χρωστάμε, ούτε φοβόμαστε. Τέλος, να ξεκαθαρίσουμε ότι από την πλευρά μας έχουν δοθεί σαφείς εντολές για αλλαγή της σχετικής απόφασης του ΔΣ του Νοσοκομείου της Νίκαιας, η οποία ήταν εμφανώς εκτός του πολιτικού σχεδίου του Υπουργείου και ελήφθη χωρίς προηγούμενη ενημέρωση μας.

Κι επειδή τον πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου Νίκαιας τον γνωρίσαμε όταν πήρε τη θέση (και όχι νωρίτερα), όσοι είδαν μια καλή ευκαιρία να στοχοποιηθεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και να παραθέσουν δίπλα δίπλα τη φωτογραφία μου με τη δική του, θα δουν άλλη μια φορά την πρεμούρα τους να «πέφτει στο κενό». Όλα αυτά τα χρόνια άλλωστε, με τις προσπάθειες σπίλωσης και την καταστροφολογία, αποδείχτηκαν ανεπίδεκτοι μαθήσεως και υπόλογοι στη συνείδηση των πολιτών.

ΣΧΟΛΙΑ (40)

Προς ΠΘ .

Γιατί δεν δημοσιοποιείτε και το σχετικό βίντεο, να θαυμάσει συμπεριφορά ο κόσμος .........

Ούτε ο απόστολος Πέτρος να ήταν !

Δεν τον γνώριζε λέει ! Οπως δεν γνώριζε και τον βουλκανιζατερατζή που τον διόρισε πάλι διοικητή σε Νοσοκομείο νησιού !

Ίσα , μωρέ Πολάτσι !

Εσυ πως πήρες πτυχίο ; Μηπως εκβίαζες και απειλούσες τους καθηγητές να σου το δώσουνε με το ζόρι ; Γιατί αυτό που ξέρουμε εμείς , είναι ότι το πτυχίο σου το πήρες για να σε ξεφορτωθούνε γιατί σε φοβόντουσαν ! Άσε ρε τραμπούκο , κατσαπλιά που έγινες και υφυπουργός ! Άε στο δι@ολο τελικά !

απο αλλη χωρα...

Τέσσερα (4) χρόνια μετά, με κεκτημένη πλέον την αντιστροφή της πορείας και με το δημόσιο σύστημα Υγείας να στέκεται σταθερά στα πόδια του και να ανακάμπτει σε όλα τα επίπεδα (υποδομές, εξοπλισμό, προσωπικό κλπ Το απο πανω ειναι απο την δηλωση του πολακη.συμπερασμα????οι τυποι αυτοι η ζουνε σε αλλη χωρα η πλεον μας εχουν τοσο μα τοσο χαζους που πιστευουν οτι οτι μα@#$ια να πουνε θα την καταπιουμε.εγω δεν μπορω να βρω αλλη λογικη εξηγηση...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, Η ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ,ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ, ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ....ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΟΠΕΛΙ...............ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΥΑΛΑ ....ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΟΠΑΤΑΕΙ ........!

Η Δικτατορία του Κομματοκοπροσκυλισμού

Ενώ ο άλλος με τρία πτυχία 2 διδακτορικά και υφηγεσία, άριστος, απόλυτα αξιοκρατικά εκλεγείς τον έδιωξαν άρων-άρων μέσω πλαστογραφημένων διαδικασιών. Κομματόσκυλο επισκιάζει κάθε πτυχίο. Η Δικτατορία του Κομματοκοπροσκυλισμού καταλύει κάθε αξιοκρατία. Ανίκανη η Εισαγγελία να κουνήσει το δάκτυλό της.

Πολάκοις Βολεμένος

Για ψάξτε να δείτε τους διοικητές των νοσοκομείων ανά την Ελλάδα κ θα βρείτε τι θα πει διαπλοκή κ βόλεμα. Άσχετα λαμόγια σε ευαίσθητες θέσεις.

Παρης

Αυτη την συκια της κρητης γιατι μας την βαζετε συνεχεια μπροστα μας? μου αρεσει που περιμενατε και εξηγησεις απο την συκια. εδω η ξαδερφη του σκοτωσε το κοριτσακι στην κρητη και δεν εγινε το παραμικρο περιμενατε να απολογηθει για ενα τετοιο πτεσμα??? α ρε συριζα! αθανατο! σε οσους τους ψηφισαν να τους χαιρεστε για οσο περισσοτερο γινεται! βριστε τωρα και φωναξτε οταν τους ψηφιζατε ηταν καλα! σουργελα ολοι σας αυτη τη συκια εσεις την ψηφισατε αλλα εμεις τι φταιμε...

Σ

Αρχιψεύταρε Πολάκη δεν σε πιστευω!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xrysoxoidis2333

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως όλοι οι δήμοι της ηπειρωτικής χώρας θα κληθούν να φιλοξενήσουν πρόσφυγες -  «Το νομοσχέδιο για την παροχή ασύλου θα έχει ψηφιστεί ως τις 31 Οκτωβρίου» - «Η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να δέχεται τους Σύρους στη διαδικασία εξέτασης ασύλου»

26
pame-monako-arthro_2

Αντιπροσωπεία συνδικαλιστών του ΚΚΕ μετέβη σήμερα στο Πριγκιπάτο και συμμετείχε σε απεργιακή κινητοποίηση η οποία ξεκίνησε με περιφρούρηση στο θρυλικό ξενοδοχείο Ερμιτάζ!

28
TSEPELHS

«Ο δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης  δεν έμεινε μόνο στις για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους προεκλογικές φωτογραφίες και στη στελέχωση του ψηφοδελτίου του με πρωτοκλασάτα στελέχη του DEB αλλά συνεχίζει να προκαλεί με τη συμπεριφορά και τις κινήσεις του», τονίζει δημοσιογράφος από την Ξάνθη

tsipras_brixeles

 Κατά την ομιλία του στην προπαρασκευαστική Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην ενταξιακή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων

mitsotakis-brussels-arthro

Με έμμεση αναφορά στην υποχρέωση των Σκοπιανών να σεβαστούν τη Συμφωνία των Πρεσπών η ελληνική στήριξη για έναρξη διαπραγματεύσεων της γειτονικής χώρας με την ΕΕ - Πρόταση για «decoupling», αποσύνδεση δηλαδή της υποψηφιότητας των Σκοπίων από της Αλβανίας

58