Αναστασιάδης σε Τσίπρα: Σε λίγο θα είσαι και υπουργός Άμυνας!

Αναστασιάδης σε Τσίπρα: Σε λίγο θα είσαι και υπουργός Άμυνας!

Αμηχανία και ποικίλες συζήτησεις προκάλεσε η πρόβλεψη του Νίκου Αναστασιάδη κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου  μετά την τριμερή Σύνοδο Κορυφής

synodos_koryfis_hellas_kypros_israel_arthro
Σε μια πρόβλεψη που προκάλεσε ποικίλες συζητήσεις προχώρησε ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, «χρίζοντας» τον Αλέξη Τσίπρα και υπουργό Άμυνας εκτός από υπουργό Εξωτερικών.

«Εντός ολίγου ενδεχομένως ο Αλέξης να είναι και πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών και Άμυνας», είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο πρόεδρος της Κύπρου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την τριμερή Σύνοδο Κορυφής στη Μπερ Σεβά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κύπριος Πρόεδρος αναφέρθηκε στη διττή ιδιότητα του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, σχολιάζοντας πως: «είναι και πρωθυπουργός είναι και υπουργός Εξωτερικών».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Έλληνα πρωθυπουργό που καθόταν δίπλα στον Μπέντζαμιν Νετανιάχου και του είπε χαριτολογώντας: «Και εκ συμπτώσεως, ορθώς αναφέρεται από κάτω, ότι δεν είναι μόνο ο φίλος Μπένιαμιν, αλλά και ο Αλέξης».

«Εγώ δυστυχώς είμαι ένας απλός πρόεδρος, τα υπουργεία τα έχω αναθέσει σε άλλους, κάποιοι άλλοι τα αναλαμβάνουν. Εντός ολίγου ενδεχομένως ο Αλέξης να είναι και πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών και Άμυνας», είπε.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας εμφανώς αμήχανα απάντησε: «Εγώ τουλάχιστον δεν αισθάνομαι και τόσο άνετα με αυτό. Φαντάζομαι και ο Μπένιαμιν για λόγους ανάγκης το κάνει».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο

Τριμερής σύνοδος κορυφής Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης