Μπακογιάννη για Τζορτζ Μπους: Έφυγε ένας ηγέτης με βαθιά γνώση του κόσμου - Αγαπούσε την Ελλάδα

Μπακογιάννη για Τζορτζ Μπους: Έφυγε ένας ηγέτης με βαθιά γνώση του κόσμου - Αγαπούσε την Ελλάδα

Η Ντόρα Μπακογιάννη συνόδευσε τα μηνύματά της στο Twitter με δύο φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται η ίδια, ο εκλιπών πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

dorra2
Τον δικό της φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, απότισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, με δύο φωτογραφίες που «ανέβασε» στο Twitter.

«Έφυγε ένας ηγέτης με βαθιά γνώση του κόσμου και των ισορροπιών του. Ο Τζώρτζ Μπους ήταν ένας σπουδαίος πολιτικός άνδρας, όμως ταυτόχρονα ήταν ταπεινός και αγαπητός. Είχα την τιμή να τον γνωρίζω καλά. Αγαπούσε την Ελλάδα και ιδιαίτερα την Κρήτη», έγραψε στο πρώτο μήνυμά της η κυρία Μπακογιάννη συνοδεύοντάς το με μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια με τον εκλιπόντα.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την επίσκεψή του στο σπίτι μας, στα Χανιά, μαζί με την αγαπημένη του Μπάρμπαρα. Τα θερμότερά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τον αμερικανικό λαό», συνέχισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αναρτώντας μία δεύτερη φωτογραφία από τα παλιά και στην οποία εμφανίζεται και ο πατέρας της, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης