Ο Τσίπρας ανακοίνωσε αναδρομικά 820 εκατ. ευρώ στους ενστόλους

4611743

Χαιρετισμός του πρωθυπουργού στην εορταστική εκδήλωση της Πολεμικής Αεροπορίας -Έως τα μέσα Δεκεμβρίου, εφάπαξ, θα λάβουν τα αναδρομικά οι ένστολοι είπε ο Αλέξης Τσίπρας που μίλησε παράλληλα για σταδιακή αποκατάσταση των αδικιών από τα μνημόνια 

Την παρουσία του σε εορταστική εκδήλωση της Πολεμικής Αεροπορίας εκμεταλλεύθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ανακοινώσει την εφάπαξ καταβολή αναδρομικών ύψους 820 εκατ. ευρώ στους ενστόλους.

Ο πρωθυπουργός έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, πραγματοποιώντας χαιρετισμό, αναφέροντας την κατάθεση της σχετικής τροπολογίας για τα αναδρομικά των ενστόλων αύριο στη Βουλή, ως συμβολική κίνηση, μετά από οκτώ χρόνια μνημονίων.

Η ομιλία του πρωθυπουργού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας. Ανάμεσα σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην υπηρεσία της πατρίδας. Αεροπόροι κάθε γενιάς. Τα μέλη των σμηνών τα οποία τιμήσατε σήμερα. Τα στελέχη που υπηρετούν για δεκαετίες με αυταπάρνηση.
Η νέα γενιά ιπτάμενων. Και οι επόμενοι, οι Ίκαροι που περιμένουν τη σειρά τους. Αυτό είναι πραγματικά θαυμαστό.

Ο σεβασμός στη ζωντανή ιστορία είναι άλλωστε η κινητήριος δύναμη, ο οδηγός για το μέλλον. Αυτή είναι η συλλογική αρχή που ο λαός μας ακολούθησε, κάθε φορά που βρέθηκε απέναντι σε δυσκολίες και κακοτοπιές. Και κατάφερε, να τις αντιμετωπίσει και να βγει πιο δυνατός, ξεπερνώντας τες. Σε ένα τέτοιο σημείο βρισκόμαστε σήμερα. Με την Ελλάδα να αφήνει πίσω της μια σκληρή περίοδο. Και τώρα, στα πρώτα βήματα της ανασυγκρότησης της, έχουμε επιλέξει να κάνουμε τολμηρά βήματα. Να αναλάβουμε δράση. Να ξεκολλήσουμε από τη μιζέρια και την αδράνεια.

Να τολμήσουμε να καταπιαστούμε με τα προβλήματα, με τις εκκρεμότητες που μας κρατάνε καθηλωμένους. ¨Όχι μόνο για να ξαναπατήσει η χώρα στα πόδια της μετά από 8 ολόκληρα χρόνια μνημονίων και καθήλωσης. Αλλά για να μπορέσει να τροχοδρομήσει με ταχύτητα και να απογειωθεί. Γιατί μπορεί να απογειωθεί. ¨Όπως όμως πολύ καλά, καλύτερα από τον καθένα, εσείς γνωρίζετε, για να απογειωθείς χρειάζεται τόλμη.

Και στη πολιτική, χρειάζεται τόλμη. Τόλμη και καλά αντανακλαστικά. Αποφάσεις άμεσες και δραστικές. Και σε ότι αφορά για κάποιον που κρατά το πηδάλιο τις χώρας, αποφάσεις που βελτιώνουν άμεσα τη ζωή των ανθρώπων που όλα αυτά τα χρόνια υπέστησαν αδικίες. Και εσείς άνδρες και γυναίκες που υπηρετείτε με σθένος και αυταπάρνηση τη πατρίδα, από άκρη σε άκρη της επικράτειας της χώρας μας, κατά τη διάρκεια των δύσκολων χρόνων για της κρίσης υπεστήκατε αδικίες σε ότι αφορά τις μισθολογικές σας απολαβές. Αλλά ούτε μια στιγμή δεν υποστείλατε τη σημαία, ούτε μια στιγμή δεν κάνατε πίσω από το υπέρτατο καθήκον, παρά τις αδικίες αυτές. Και για αυτή σας τη στάση σας χρωστάμε βαθιά ευγνωμοσύνη. Αλλά και την έγνοια μας να είστε από τους πρώτους που με την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, θα επιχειρήσουμε να απαλύνουμε τις πληγές και να αποκαταστήσουμε μέρος των αδικιών αυτών.

Το πρώτο βήμα λοιπόν, γίνεται αύριο στη Βουλή. Με ένα σαφή συμβολισμό. Το πρώτο θετικό δημοσιονομικό μέτρο που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή μετά το τέλος των μνημονίων αφορά στην αποκατάσταση της αδικίας την οποία υπέστησαν άνθρωποι που ασκούν λειτούργημα σε αυτό τον τόπο. Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, δικαστικοί λειτουργοί, γιατροί, τα σώματα ασφαλείας, οι πυροσβέστες. Και φυσικά εκείνοι και εκείνες, που διαφυλάττουν καθημερινά την εδαφική ακεραιότητα και υπερασπίζονται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Οι άνδρες και οι γυναίκες του Ελληνικού Στρατού, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Προχωράμε λοιπόν αύριο δια νόμου, στην απόδοση 820 εκατομμυρίων από αναδρομικές κρατήσεις που έγιναν στα χρόνια των μνημονίων και οι οποίες θα καταβληθούν, εις ό,τι αφορά τους ένστολους στο σύνολό τους μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη του τρέχοντος έτους. Ως ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης στο έργο καθενός και καθεμιάς.

Και επιτρέψτε μου εδώ ένα σχόλιο. Είναι επιλογή μας να προχωρήσουμε στην αποκατάσταση αυτής της αδικίας. Δεν είναι ζήτημα συμμόρφωσης σε αποφάσεις δικαστικές αποφάσεις. Διότι γνωρίζετε πολύ καλά, ότι υπήρξαν και άλλες σχετικές αποφάσεις δικαστηρίων τα προηγούμενα χρόνια, τις οποίες δεν υιοθέτησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Επομένως, πρόκειται για ζήτημα πολιτικής βούλησης και όχι νομικής δέσμευσης.

Και αυτήν ακριβώς τη βούληση, να άρουμε σταδιακά τις μεγάλες αδικίες που έλαβαν χώρα τον καιρό των μνημονίων, αποδεικνύουμε στην πράξη. Γιατί η οικονομία ανακάμπτει. Γιατί η ανάκαμψη δημιουργεί για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό περιθώρια δημοσιονομικά και γιατί βγήκαμε από τα μνημόνια και έχουμε εμείς τη δυνατότητα και τη κυριαρχία να επιλέξουμε πως θα αξιοποιήσουμε το δημοσιονομικό χώρο που εξασφαλίσαμε,
μέσα από τη χρηστή διαχείριση των δημοσίων οικονομικών. Από το κόψιμο της σπατάλης, της κακοδιαχείρισης. Από την πάταξη της φοροασυλίας του πλούτου και τη σύγκρουση με το καθεστώς της διαπλοκής και της διαφθοράς.

Αυτή είναι λοιπόν η απόφαση μας. Αυτή είναι η δέσμευση μας. Η Δικαιοσύνη να επιστρέψει σε αυτό τον τόπο. Και θα επιστρέψει

Κυρίες και Κύριοι,
¨Άνδρες και γυναίκες της Πολεμικής Αεροπορίας, πέραν από τις μάχες της οικονομίας, δε πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε πάντα το πιο άρτιο και ετοιμοπόλεμο έμψυχο δυναμικό και για τις πραγματικές μάχες, ακριβώς επειδή θέλουμε αυτές να τις αποφύγουμε.
Αλλά για να μπορέσουμε με ασφάλεια να τις αποφύγουμε πρέπει να έχουμε ζούμε σε μια περίοδο πολλαπλών εντάσεων και προκλήσεων στην περιοχή μας.

Για το λόγο αυτό έχουμε κάνει τη στρατηγική επιλογή εδώ και τρία χρόνια, η Ελλάδα να πάψει να είναι παρίας της διεθνούς κοινότητας και παρατηρητής των εξελίξεων. Και να ανακτήσει ξανά το κύρος και το ρόλο που της αρμόζει. Πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις στα Βαλκάνια.
Πόλος σταθερότητας και ασφάλειας για την ευρύτερη περιοχή. Πρωτοπόρος δύναμη για τη συνεργασία και τη σταθερότητα στην ΝΑ Μεσόγειο.

Όχι μια χώρα φοβική και κλεισμένη στο καβούκι της. Αλλά χώρα πρωταγωνιστής στις εξελίξεις, ηγέτιδα δύναμη στη περιοχή της, μια περιοχή που ευρύτερα χαρακτηρίζεται από αστάθεια και πολλές φορές και από συγκρούσεις.

Να γνωρίζετε λοιπόν ότι δε θα μπορούσαμε ποτέ να υλοποιήσουμε μια τέτοια στρατηγική και ανακτήσουμε έναν τόσο κρίσιμο ρόλο στη περιοχή, δίχως να διαθέτουμε Ένοπλες Δυνάμεις με υψηλό φρόνημα, επαγγελματισμό, αίσθηση του δημοκρατικού και πατριωτικού τους καθήκοντος.

Θέλω όμως να επισημάνω: Η Ελλάδα διαθέτει ισχυρή αποτρεπτική ισχύ, με αποκλειστικό σκοπό τη διατήρηση της σταθερότητας και της ασφάλειας.
Δεν παρασύρεται σε διενέξεις. Σέβεται και επιδιώκει άριστες σχέσεις γειτονίας με τις χώρες που συνορεύει. Δεν απειλεί κανένα αλλά δεν απειλείται και από κανένα.

Ο ρόλος που διαδραματίζει η Πολεμική Αεροπορία, είναι κομβικός. Με την ικανότητα, τη νηφαλιότητα, τον – επαναλαμβάνω – επαγγελματισμό που αντιμετωπίζουν οι πιλότοι μας πολλές φορές εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις. Αντιμετωπίζοντας έγκαιρα και αποτελεσματικά κάθε πρόκληση, συμβάλλοντας στην αποκλιμάκωση των εντάσεων. Και θέλω εκ μέρους κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας να σας ευχαριστήσω γι’ αυτό. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι και τι ικανότητες απαιτεί γιατί το έζησα. Και θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για όσα προσφέρετε στη πατρίδα μας και να σας εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη της Ελληνικής Πολιτείας.

Θέλω όμως να σταθώ και σε κάτι που συνιστά αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής που φέρνετε εις πέρας. Την προσφορά σας στο κοινωνικό σύνολο.
Τη συνεισφορά σας στον τομέα της αεροδιακομιδής ασθενών. Και αξίζει να γνωρίζουν όλοι ότι μόνο φέτος με την έγκαιρη μεταφορά από μέσα της Αεροπορίας, σώθηκαν 914 άνθρωποι από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Αλλά να σταθώ και στον καθοριστικό σας ρόλο στους τομείς της εναέριας επιτήρησης και της δασοπυρόσβεσης. Και γνωρίζει καθένας σε αυτή τη χώρα, σε πόσο δύσκολες συνθήκες και με πόση αυταπάρνηση επιτελείτε το καθήκον σας και στον τομέα αυτό. Και τέλος, στον έρευνας και διάσωση, όπου φέτος με μέσα της Αεροπορίας σε συνεργασία με άλλους φορείς των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, διασώθηκαν 175 συνάνθρωποι μας.

Κυρίες και Κύριοι,
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την άκρως τιμητική πρόταση να μου ζητήσετε να απευθυνθώ στη Γιορτή της Αεροπορίας. Θέλω να διαβεβαιώσω τον καθένα και καθεμιά ξεχωριστά ότι η Πολιτεία αναγνωρίζει το έργο και τη προσφορά σας και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας, με τιμή και σεβασμό έναντι της αποστολής που έχετε αναλάβει για την υπεράσπιση της πατρίδας. Σας ευχαριστώ».

ΣΧΟΛΙΑ (83)

Snoopy

Πρώτο και κύριο δεν τα δίνει ο Τσίπρας αλλά εφαρμόζονται δικαστικές αποφάσεις,κατά δεύτερο δώσει δεν δώσει από τους ένστολους πέρα ορισμένων πρώην πασοκιών του βολέματος δεν θα πάρει τίποτε στις επερχόμενες εκλογές.

Άσε τα νομικά τερτίπια

Έχουν τελεσιδικίες με δικαστικές αποφάσεις αναδρομικών όλων των συνταξιούχων. Γιατί η δικαστική απόφαση παράγει δίκαιο. Βγάζουν νέο νόμο για μην ισχύουν οι συγκεκριμένες αποφάσεις. (Αναρωτιέμαι τι απόφαση θα βγάζουν οι δικαστές για την ίδια περίοδο αναδρομικών με μεταγενέστερο σκόπιμο νόμο). Δεν έκαναν το ίδιο κόλπο για αυτούς που θα πληρώσουν τώρα. Απλά εκτελούν τις δικαστικές αποφάσεις δίνοντας τα λεφτά.

Μαρινος

Χρεοκοπησαμε αλλα τα ειδικα μισθολογια δεν καταργουνται με τιποτα..Αποτελουν θεσμο της μπανανιας και με τη σφραγιδα του ΣΤΕ.

Gianis

O ALEKSHS DEN ANAKOINOSE KAI DEN DINH TIPOTA, DIOTI AYTH EINAI ANAKOINOSH DIKASTHRIOY, EPEITA SE TI BOHTHISAN OI ASTYNOMIKOI MEXRI TORA?? AN EXHS ANAGKH KAI TOYS KALESHS PERIMENOYN NA FYGOYN OI LHSTES H ROYBIKONES KAI META PAROYSIAZONTAI, OPOTE AXRHSTOI EINAI.

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Αυτό είναι το ατύχημα που δε θα συμβεί στη πατρίδα μας, κε Σαμαρά. Να επανεκλεγείτε και να αντιγράψετε το φίλο σας το Ραχόι, πετώντας έξω από τα σπίτια τους, στο δρόμο, χιλιάδες χρεοκοπημένους δανειολήπτες. Αυτό θα αποτρέψει ο λαός μας με τη ψήφο του, στις 25 Γενάρη. Αυτό θα αποτρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ, από τις 26. Γιατί με το ΣΥΡΙΖΑ, κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη. Τελεία και παύλα. Θα καταργήσουμε τα μνημόνια και το καθεστώς δουλοπαροικίας που έχει επιβληθεί στη χώρα. Με αποφασιστικότητα και σύνεση. Θα εφαρμόσουμε στο ακέραιο το πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Που θα ανακουφίσει την κοινωνία από την τεράστια ανθρωπιστική κρίση. Που θα βοηθήσει την οικονομία να πάρει ξανά μπροστά. Που θα αντιμετωπίσει την κοινωνική μάστιγα της ανεργίας. Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης είναι η ιδρυτική πράξη της συμμαχίας μας με την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, για την ανόρθωση της χώρας.Το λέω και το εννοώ: Δεσμευόμαστε σε μια πολιτική, που στοχεύει στην ανάσχεση της καταστροφής στην πραγματική οικονομία και στη στήριξη της εργασίας. Στην αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων. Στο φραγμό στις μαζικές απολύσεις. Στην επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ Στην προώθηση ενός συνολικού σχεδίου για 300.000 νέες θέσεις εργασίας. Κι αυτά θα γίνουν ανεξάρτητα από τη διαπραγμάτευση για το χρέος. Η ΕΡΤ θα ξαναλειτουργήσει μέσα στο 2015, πλουραλιστική, και όχι κάτω από τις εντολές της εκάστοτε κυβέρνησης». Τέλος, ανακοίνωσε μέτρα υπέρ της νησιωτικής Ελλάδας (δομές Υγείας, ακτοπλοϊκή σύνδεση, μεταφορικό κόστος προϊόντων) υπογραμμίζοντας ότι «από τις 26 Ιανουαρίου θα κλείσει κάθε συζήτηση για αύξηση του ΦΠΑ στις νησιωτικές περιοχές». Όπως και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπιστεί το δημόσιο χαρακτήρα των περιφερειακών αεροδρομίων, υπογραμμίζοντας το χρέος υπεράσπισης του δημόσιου πλούτου από «τα νύχια του ΤΑΙΠΕΔ». Ξέρετε, βέβαια, πια όλοι ότι ο φόβος, που οδήγησε στο εκλογικό αποτέλεσμα του 2012, έχει πια πεθάνει. Το βλέπετε γύρω σας. Στα πρόσωπα, στα λόγια, στην απόφαση της αλλαγής. Το Grexit το έστειλαν στα σκουπίδια οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι. Ακόμα και οι σκληροί του Βερολίνου δεν το μνημονεύουν πια. Τη φυγή των καταθέσεων την έστειλαν στα αζήτητα οι ίδιοι οι καταθέτες. Και την ασφάλεια του τραπεζικού συστήματος την εγγυάται πια η ίδια η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Και φυσικά την εγγυάται με τον πιο απόλυτο και αποφασιστικό τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ. Και όχι εκείνοι που προπαγανδίζουν τα άδεια ΑΤΜ, επειδή είναι άδειοι από επιχειρήματα... ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ;;;;

@

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩ.....................

Έχεις δάνειο για αυτό ψηφίσεις Συριζα

Για να σώσει τους χιλιάδες χρεοκοπημένους δανειολήπτες, ξέσχισε στους φόρους τους υπολοίπους, με αποτέλεσμα να χρεοκοπήσουν και άλλοι που ουδέποτε είχαν δανειστεί. Απλά έμειναν άνεργοι η με μειωμένο εισόδημα. Οι ανείσπρακτοι φόροι έβαλαν στο κίνδυνο κατάσχεσης και μεγάλο ποσοστό μικροϊδιοκτητών που υπερφορολογήθηκαν για να σωθούν οι τράπεζες. Για να ισχύσει το κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη θα χάσουν τα σπίτια μέσω της υπερφορολόγησες και άλλοι από τις κρατικές κατασχέσεις της Εφορίας.

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Ως ελληνική και ευρωπαϊκή Αριστερά, υποστηρίζουμε μια πολυδιάστατη, μη στρατιωτική αντίληψη για την ασφάλεια -πολιτική, οικονομική, οικολογική, ανθρώπινη. Μαζί με την Αριστερά της Τουρκίας έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε στην ιδέα ότι οι δυο χώρες θα θυσιάζουν στον “μινώταυρο” του μιλιταρισμού τεράστιους πόρους διαθέτοντας για στρατιωτικές δαπάνες υπερδιπλάσια ποοστά του ΑΕΠ πσε σύγκριση με τον μέσο όρο των χωρών της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Η αντίσταση στον πόλεμο, η υπεράσπιση της ειρήνης είναι στο DNA της Αριστεράς, η οποία πάντοτε πρωτοστατούσε σε αιτήματα αγώνες και πρωτοβουλίες αφοπλισμού, αποστρατιωτικοποίησης και αποπυρηνικοποίησης. Πιστός στην παράδοση αυτή, ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε ομόφωνη απόφαση υποστήριξης της παγκόσμιας εκστρατείας για δραστικές μειώσεις στις στρατιωτικές δαπάνες.

ΓρεκιλωνΕργαΚαιΚαιροι

Παρα πολυ ανεγκεφαλοι στα σωματα ασφαλειας και τη "δικαιοσυνη" ψυφισαν συριζανελ οταν η χωρα ηταν στο γκρεμο........αφου τσακωσουν τα μερτικα τους απο το εθνικο ξεπουλημα των συριζανελ ανετα ανευθηνα και χωρις τυψεις θα τους ξαναψηφισουν.....γουσταρουν καταστασεις χουντας Κουβας (εκει ο δασκαλος παιρνει 20 ευρω ΤΟ ΜΗΝΑ.... Ο γιατρος 30.... Και τα σωματα ασφαλειας 40!!!!) Αρχιζουν να φαινονται πια ξεκαθαρα οι πραγματικοι προδοτες εβραιοτσολιαδες της χωρας μας

Παραλογισμός, όλη η νομοθεσία

Όταν νομοθετεί την προστασία της πρώτης κατοικίας από ιδιώτες (τράπεζες). Και βάζει ΕΝΦΙΑ στην πρώτη κατοικία. Το παράλογο μπορείς να χάσεις την πρώτη κατοικία από ΕΝΦΙΑ σαν άνεργος άνευ χρέους, και να μην κινδυνεύει αυτός που την χρωστάει ολόκληρη αν πληρώνει μόνον τον ΕΝΦΙΑ.

Νέα Δημοκρατία

''σε ευχαριστούμε Αλέξη που δίνεις χρήματα στους δικούς μας, των ειδικών μισθολογίων''

Ωραία, ωραία! Ο Τσίπρας άρχισε να τάζει στον κομματικό στρατό που καταστρέφει την Ελλάδα ψηφίζοντας

Εκτός από ιπτάμενους, βατράχια και ειδικές δυνάμεις, κανένας δεν αξίζει φράγκο. Τωρα και οι δύο καραβανάδες γραφείου που έχω στο σόι μου, ένα θηλυκό και ενα αρσενικό, θα έχουν ακόμα ένα κίνητρο να ξύνονται από το πρωί μέχρι το βράδυ, να λείπουν ακόμα περισσότερο από την δουλειά, να κάνει η άλλη παιδί να κάθεται 1,5 χρόνο με αποδοχές, όλα τα ιατρικά προνόμια και πόσα άλλα σε παροχές, συνέχεια άδειες, αν γίνει κανένα ντου θα κάνουν εξαφανιζολ, και όλους αυτούς μαζί με τα υπόλοιπα κοπρόσκυλα (δημόσιους υπαλλήλους, αλλοδαπούς, γύφτους, πανεπιστημιακούς κοπρους, δικαστές και όποιον άλλο ξεχνάω) τους πληρώνω εγώ! Τσίπρα ανθέλληνα και εσύ Κυριάκο άχρηστε θα δείτε Χρυσή Αυγή και την Ελλάδα μετά την Βραζιλία, Ιταλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία, Ουγγαρία, ακόμα και Γερμανία και Γαλλία που ξύπνησαν και θα τρέξετε σε μεγάλα σπριντ! Ας όψεται ο γελαδοελ ψηφοφλωρος κομματόσκυλα, ζώα καταστρέψατε την Ελλάδα για τα κόμματα σας!

Γιατρος

Μαύρο αλεξακι δώσε στους χαραμοφαηδες όλοι ξέρουν ότι ήρωες στη χώρα αυτή είναι μπατσοι και γιατροι

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kimpouropoulos_main

«Έρχομαι σε επαφή σε επαφή με εταιρείες που ασχολούνται και εξειδικεύονται σε σπάνιες ασθένειες, ώστε να ευαισθητοποιηθούν με το πρόβλημα πρόσβασης σε οικονομικά βιώσιμες θεραπείες», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του

theod0

H υποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και η σύμπλευση με ΚΚΕ και ΜεΡΑ25 - Στα χέρια των κομμάτων η πρόταση για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού - Kαι πόλεμος ανακοινώσεων για την «πιρουέτα» της Κουμουνδούρου

22
yriakos

Στην κυβέρνηση είναι ικανοποιημένοι και από τις αναφορές στο κείμενο των συμπερασμάτων για τις κυρώσεις απέναντι στην Τουρκία για την εισβολή στη Συρία και τις παράνομες γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ

11