Η χαλαρή βόλτα του Μητσοτάκη στο Μοσχάτο: Ο καφές, οι selfie και οι μπηχτές για τον Χατζηδάκη

Η χαλαρή βόλτα του Μητσοτάκη στο Μοσχάτο: Ο καφές, οι selfie και οι μπηχτές για τον Χατζηδάκη

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια χαλαρή βόλτα στη «γειτονιά» της Νέας Δημοκρατίας – Χαιρέτισε τους πολίτες, έπαιξε ξύλινο ποδοσφαιράκι και δεν παρέλειψε να την... «πει» στον αντιπρόεδρο της ΝΔ

mitsotakis_mosxato
Μια χαλαρή βόλτα στη «γειτονιά» της Νέας Δημοκρατίας, το Μοσχάτο, έκανε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ξεκινώντας με τα πόδια από τα γραφεία του κόμματος, πέρασε από το σταθμό του Ηλεκτρικού και στη συνέχεια περπάτησε προς τον κύριο εμπορικό δρόμο της πόλης, όπου και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες. Συζήτησαν μαζί του προβλήματα της καθημερινότητάς τους και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία. Ένας καταστηματάρχης μάλιστα, γνωρίζοντας την αγάπη του κ. Μητσοτάκη για τον αθλητισμό και ειδικά την ποδηλασία, του πρότεινε ωραίες ποδηλατικές διαδρομές στην Αττική, με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η βόλτα ολοκληρώθηκε με ένα γρήγορο καφέ στην πλατεία Μεταμορφώσεως.


Το πιο αστείο περιστατικό όμως συνέβη σε ένα κουρείο της περιοχής. Ο κ. Μητσοτάκης ρώτησε αστειευόμενος το νεαρό κουρέα αν χρεώνει το ίδιο κάποιον που έχει πολλά μαλλιά με κάποιον που δεν έχει. «Το ίδιο θα χρέωνες εμένα, με τον Χατζηδάκη;» τον ρώτησε. Και ο κουρέας τού απάντησε: «Εσύ πληρώνεις ακόμη φουλ, ο άλλος είναι μερεμέτι».



mitsotakis_mosxato_4
mitsotakis_mosxato_5
mitsotakis_mosxato_6





mitsotakis_mosxato_1
mitsotakis_mosxato_2
mitsotakis_mosxato_3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης